Τα Zero loss και Iron Sound kits είναι πολύ καλά, και θα έλεγα ιδανικά εάν κάποιος έχει φτιάξει έναν λαμπάτο σε κιτ και δεν υπάρχει πρόβλεψη για Effects Loop. Φυσικά προστίθενται και σε έτοιμους ενισχυτές, και αυτό είναι κυρίως το target group τους, αλλά θέλει όπως ίσως θα έχεις δει και από τις οδηγίες, αρκετές γνώσεις ηλεκτρονικών διότι απαιτούν ιδιαίτερες ρυθμίσεις με πολύμετρα (όπως και πρέπει) για να λειτουργούν αρμονικά με τον κάθε ενισχυτή στον οποίο τοποθετούνται.
Στην δική σου περίπτωση δεν θα έλεγα ότι αποτελούν καλή επιλογή. Μιάς και γράφεις ότι δεν είσαι DIY τύπος, πιστεύω θα ήταν καλύτερο να πειραματιστείς προς το παρόν μη παρεμβατικά προς τον ενισχυτή, με διάφορα πετάλια και συνδυασμούς.
Αυτό που πιστεύω σε πρώτη φάση ότι θα έκανε καλό στην μείωση του hiss, είναι να βάλεις στην αρχή της αλυσίδας πεταλιών του Effects Loop ένα καλό Buffer/Line Driver (προσοχή μιλάω για Buffer, όχι Booster). Αυτό θα αυξήσει την ανοχή σε θορύβους και θα ισχυροποιήσει το σήμα που βγαίνει από τον ενισχυτή, μάλιστα αυξάνοντας και το impedance. Ένα καλό τέτοιο πετάλι είναι το
MC401 της MXR από το οποίο προσωπικά έχω δύο, το ένα εξ'αυτών μόνιμα στο Effects Loop.
Υπάχρουν και πολύ απλούστερα/φθηνότερα Buffer/Line Drivers αλλά είναι κυρίως σε κιτ.
To δεύτερο βήμα θα ήταν ένα
M135 Smart Gate πάλι της MXR, το οποίο θα έμπαινε πάλι πρώτο στο Effects Loop με ακόμα πιο δραστικά αποτελέσματα.
Τέλος όσον αφορά το να μπεί το FX Loop pre Master Volume αυτό είναι μεν μία λύση εάν βέβαια ισχύει η σχεδιαστική εικασία, αλλά θα χρειαστή να καθήσεις με κάποιον τεχνικό πλάϊ πλάϊ και να δουλέψετε τον ενισχυτή αρκετά και με προσήλωση για να πετύχετε το σωστό αποτέλεσμα, πράγμα το οποίο και πάλι θα πω, χωρίς schematics θα είναι όχι μεν ανέφικτο, αλλά σίγουρα αρκετά δύσκολο.