με κάλυψε ο johnie Darko και συμφωνώ με τα λεγόμενα του 100%
Πάντα θα βρίσκουν τρόπους και αφορμές για να παρακολουθούν, να φακελώνουν (βλέπε facebook), να ελέγχουν και να σκλαβώνουν τον κόσμο και αυτό δεν έχει να κάνει με θεωρίες συνωμοσίας και θρησκείες. Αναμενόμενο ήταν με την τεχνολογία μια μέρα να καταργήσουν το χαρτί άλλα κάποιοι θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν απ αυτό με κακούς σκοπούς όπως γινεται και με κάθε νέα τεχνολογία. Τα barcode και τα δακτυλικά αποτυπώματα κυκλοφορούν και δοκιμάζονται πολλά χρόνια. Υπάρχουν super market στην Αμερική όπου πληρώνεις στο ταμείο με το δακτυλικό σου αποτύπωμα. Επίσης κάπου άκουσα οτι όλα τα αυτοκίνητα στην Αμερική θα εντοπίζονται λέει στην στιγμή από δορυφόρο (υποχρεωτικά με νόμο) γιατί λέει οι κλοπές έχουν αυξηθεί!!! Εδώ γελάμε, να και η αφορμή που λέγαμε

Τα καρτοκινητά γιατί τα δηλώνουμε?? Μα φυσικά αφού μπορούν να παρακολουθούν άνετα τις συνομιλίες (εδω και χρόνια, GSM) γιατί να μην ξέρουν και ποιος μιλάει. Βλέπετε δεν έστελναν όλοι μηνύματα sms με ονοματεπώνυμα για διαγωνισμούς στην TV. Και αφορμή γιατί το έσκασε λεει ο άλλος απ την φυλακή, καλό ε?
Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα αλλά δεν θέλω να επεκταθώ άλλο, μόνο θέλω να πω να μην πέσετε στην παγίδα του "
έλα μωρέ και τι έχω να κρύψω;" ή "καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται".
Είναι η μεγαλύτερη παγίδα που μπορεί να πέσει ο άνθρωπος μαζί με την άλλη παγίδα τις "ασφάλειας" και της "τρομοκρατίας". Η ελευθερία είναι μια και δεν μπαίνει υπο όρους. Η όλη κατάσταση με τις κάμερες και την τρομοκρατία θυμίζει τους μπράβους στα μαγαζιά που τα σπάνε οι ίδιοι το βράδυ αν δεν πληρώσεις προστασία για να σε προστατέψουν την άλλη μέρα με το αζημίωτο φυσικά.
τεσπα επανέρχομαι στο barcode και κλείνω λέγοντας, όταν ο "τρελός" του χωριού έλεγε για την προφητεία και την σφραγίδα που θα έχουμε όλοι, τον έκλεισαν στο ψυχιατρείο, μήπως ήρθε η ώρα να ανοίξουν τα τρελάδικα να μπούμε όλοι μέσα?