Αγαπητοί συμφορουμίτες, φέτος όπως και πέρσι (
βλέπε σχετικό θέμα εδώ και
φωτογραφίες εδώ) το kithara.gr και η oινοποιία Αλλαγιάννη συνδιοργανώνουν μια συνάντηση-παρτάκι-jam με άφθονο κρασί, μεζέδες, και μουσική!
Η ημερομηνία είναι:
Σάββατο 29 Μαΐου, από τις 7 το απόγευμα
Ο τόπος είναι:
Οινοποιία Αλλαγιάννη, Μαρκόπουλο, Αθήνα (27ο χλμ. Λ. Παιανίας - Μαρκοπούλου, κοντά στην Αττική Οδό.
Χάρτης εδώ.)
Το κρασί και οι μεζέδες προσφέρονται δωρεάν από την οινοποιία Αλλαγιάννη, στα μέλη της κοινότητάς μας που θα προσέλθουν, αλλά και σε λοιπούς επισκέπτες, καθώς η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο του ευρωπαικού θεσμού "Ανοιχτές πόρτες" για την προβολή του οίνου μέσα από τους χώρους παραγωγής του.
Η μουσική θα είναι ζωντανή και θα προέρχεται από εμάς! Θα στηθεί μια μικρή σκηνή, με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπου ο καθένας από εμάς θα μπορεί να ανέβει και να παίξει με τους υπολοίπους παρευρισκόμενους γνωστά τραγούδια, ή δικά του, ή να αυτοσχεδιάσει. Φέρτε λοιπόν τα μουσικά σας όργανα!
Πέρυσι τα μελη του kithara.gr με τους φίλους τους έδωσαν κέφι στη βραδιά και ζέσταναν την ατμόσφαιρα με την μουσική τους, παράλληλα με το ωραίο κρασάκι και τα νόστιμα μεζεδάκια.
Δείτε/ακούστε το βίντεο από την συνάντηση αυτή στο
http://tv.kithara.gr στην επιλογή ON DEMAND. (η μουσική αρχίζει μετά το 5ο λεπτό, και διαρκεί 4 ώρες)
Δηλώστε αν θα έρθετε, στην ψηφοφορία του παρόντος θέματος, επάνω, για να υπολογίσουμε περίπου πόσοι θα είμαστε και να κανονίσουμε για τραπέζια, καρέκλες, φαγιά, κλπ.
Όσοι είστε μουσικοί, σας περιμένει κάτι τέτοιο και καλύτερο: