Καταρχην να πω και δημοσια ενα μεγαλο ευχαριστω στην Γεωργια γιατι εγω την εσπρωξα να πει το τραγουδι.
και ενα συγνωμη γιατι της κραταγα και μουτρα οταν μου ελεγε οτι δεν θα μπορεσει να το βγαλει.
εξαρχης ομως της ειπα οτι δεν καιγομαι να ανεβει απλα να το εχω ετσι για χαβαλε.
ενα ειναι αυτο.
απο εκει και μετα ειμαι ολος αυτια και προθυμος να ακουσω συμβουλες.
ξεκιναω απο τον freemind.
(δεν ξερω και το ονομα σου)
νομιζω οτι για να θεωρειται σωστη μια κριτικη πρεπει να υπαρχουν καποια στανταρ σε καθε ατομο διαφορετικα.
τι θελω να πω?
αν ανεβασει ας πουμε ο freemind ενα track και διαβαζοντας κατα καιρους και ακουγοντας δουλειες του και αποψεις αλλων παιδιων
για αυτον αμεσως καταλαβαινεις οτι ειναι σε ενα α' επιπεδο.
οποτε σε οτι ανεβαζει τον κρινεις καταλληλα και με βαση αυτα που περιμενεις να ακουσεις λογω των γνωσεων του.
τωρα παμε σε εμενα γιατι μαλλον με μπερδευετε με αλλον
ριχτε εδω μια ματια για του λογου το αληθες και δειτε ημερομηνια .
http://forum.kithara.gr/index.php?topic=71346.0τοτε ηταν η πρωτη φορα που καταφερα να πω οτι γραφω κατι στο cubase.
pc εχω τα τελευταια 2 χρονια .πριν δεν ηξερα ουτε να αλλαζω την γλωσσα απο ελληνικα σε αγγλικα.
για να μην γραφω πολυ θελω να πω οτι εγω τουλαχιστον για το διαστημα που ασχολουμαι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα.(με οσα λαθη και αν γινονται)
το λεω για να μην περιμενετε καθε φορα που ανεβαζω κατι να ακουσετε Αγιους απο εμενα.
φυσικα διαβαζω τις συμβουλες αλλα καμια φορα μου τα αλλαζετε.
στο Συμφωνια Ανακωχης γκρινιαζαν γιατι δεν εβγαλα το φυσημα και ακουγοταν,γιατι δεν ειχε επεξεργασια η φωνη κ.τ.λ
τωρα το βγαζω,γιατι το εβγαλες.
Letmeknow εαν θελεις να αρχισεις να δουλευεις μιξεις και γενικα παραγωγες
δεν υπαρχει τετοιο θεμα απλα ξαναλεω την φαση μου κανω.
δυστυχως η ευτυχως κανω και αλλα χομπυ και δεν υπαρχει χρονος για πολυ μελετη.οποτε προσπαθω να βελτιωνομαι λιγο-λιγο.
anyway εγω θα διαβαζω τι λετε προσπαθωντας να τα εφαρμοσω οσο μπορω.
δεχομαι ολες τις ουσιαστικες κριτικες (φαινεται ποια παιδια ειναι απο τις γνωσεις τους)
αλλα γραφω κανονικα τις κριτικες τυπου ""ερημην παρασταση""
freemind- groovy- kostas 80-vangelis-Bραζιλης-fteo μιας και μιλησατε πιο εκτενεστερα απο ολους αναφερομαι σε εσας
εννοειται οτι δεν εχω κανενα προβλημα για οτι ειπατε.
οποιος θελει το τηλ. μου κερναω μπυρα οταν ερθετε Πατρα.