Αποστολέας Θέμα: Και μή χειρότερα !...  (Αναγνώστηκε 1239 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ilianthos-Kanlis

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • youtube
Και μή χειρότερα !...
« στις: 10/06/10, 03:16 »
Συγνώμη λάθος...
Παρακαλώ διαγράψτετο...
     Ευχαριστώ
« Τελευταία τροποποίηση: 10/06/10, 03:24 από ilianthos-Kanlis »
Υπογράφω με το όνομα " Κανένας " !...
Αντιπροσωπευτικά μου τραγούδια από δισκογραφίες μου στον ιστότοπο:
http://Kanlis.livepage.gr/file/index

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
Απ: Και μή χειρότερα !...
« Απάντηση #1 στις: 10/06/10, 14:38 »
Aυτός ο τίτλος μου θυμίζει το κλασσικό ανέκδοτο. Το αναφέρω λίγο τροποποιημένο:

Το 2015 συναντούνται δύο φίλοι, ένας Γερμανός κι ένας Έλληνας. Αφού ο Γερμανός χαιρετά τον Έλληνα που είχε να τον δει από τις ένδοξες μέρες του 2004 τον ρωτά τι κάνει.
- "Άστα" του λέει ο Έλληνας "το 2010 ήρθε το ΔΝΤ κι από τότε δεν έχουμε δει άσπρη μέρα. Βάλαν φόρους στα καύσιμα, στα τρόφιμα, ακόμα και το γέλιο φορολόγησαν. Μετά αρχίσαν τις απολύσεις: Απολύσεις στον δημόσιο τομέα, στον ιδιωτικό τομέα, μέχρι και οι Εκκλησίες απολύσανε παπάδες. Μετά αρχίσαν τις ιδιωτικοποιήσεις: Τον ΟΣΕ, την ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΔΑΘ, τους Δήμους, τα Νοσοκομεία, τα σχολεία, μέχρι και τα μπουρδέλα. Μετά κόψανε την σύνταξη γήρατος γιατί έπρεπε, λέει, να πεθάνουμε στην δουλειά για να ξεχρεώσουμε. Μετά άρχισαν τα ξεπουλήματα: Πούλησαν το Ανατολικό Αιγαίο και Θράκη στην Τουρκία, την Μακεδονία στην ΠΓ Δημοκρατία της Μακεδονίας, την Ήπειρο στην Αλβανία, ανεξαρτητοποιήθηκε και η Κρήτη, και αυτή την στιγμή παζαρεύουν Ακρόπολη, Δελφους και Ολυμπία μ' έναν Αμερικάνικο οίκο. Άστα, χέσ' τα...."

-"Και μη χειρότερα" του απαντάει ο Γερμανός

-Τι εννοείς "μη χειρότερα? ???"

-Θα μπορούσαν να σας έχουν πηδήξει κι όλας....

Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος Lo.Lee.Ta

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Venceremos
    • Προφίλ
Απ: Και μή χειρότερα !...
« Απάντηση #2 στις: 10/06/10, 15:34 »
Όταν η πρώτη ερώτηση του Έλληνα - Ελληνίδας, είναι τι δουλειά κάνεις...και όχι από απλή περιέργεια, αλλά για να μετρήσουνε το μπόι σου...Στάνταρντ όσοι έρθουνε βόλτα απέξω, προς τα εδώ, με ψηλότερο μπόι, θα μας πηδήξουν κυριολεκτικά.
Adios Muchachos!