Καλημέρα! Θα αναστήσω λίγο την αρχή της συζήτησης (please don't hit the noob!!!)! Αν και παρακολουθώ τη συζήτηση από τα πρώτα χρόνια φοβόμουν να ξεκινήσω το diy. Παρόλα αυτά μες τις γιορτές μου τη βάρεσε, μπήκα banzai και παράγγειλα booster και overdrive υλικά (ξέχασα βέβαια 1-2 αλλά θα τα βολέψουμε). Ξεκίνησα λοιπόν να φτιάχνω το μπούστερ που είχα όλα τα υλικά 2-3 φορές και είναι και το βήμα 1. Αφού χαλαώ 1-2 φορές την πλακέτα, καταφέρνω να το φτιάξω με την απλή καλωδίωση και το βάζω κιθάρα ενισχυτή. Και ΩΩΩΩ του θαύματος δουλεύει (περιττό να σας πω ότι από χθες το βράδυ που το πέτυχα χαμογελάω σαν τον ηλίθιο όλη την ώρα από τη χαρά μου). Λέω μετά, άντε, κάνε μια καλή και κάνε και την καλωδίωση με το footswitch, το led κτλ. Το βάζω λοιπόν, όλα κομπλέ. Το ξαναβάζω με την μπαταρία, πατάω το fs και λειτουργεί και πάλι. Απ τη χαρά μου όμως μου πήρε 10-20 sec για να καταλάβω ότι κάτι δεν πάει καλά! Δεν αναβει το led!!!!! και όχι μόνο αυτό, αλλά αν το συνδέσω με μετασχηματιστή και όχι μπαταρία δεν δουλεύει καθόλου. Υποψιάζομαι λοιπόν ότι την μ&*^%ία την έκανα στην καλωδίωση του εξαρτήματος που δέχεται τον μετασχηματιστή (σωστά?). Το οποίο έχει 3 πινάκια, αλλά δεν κατάλαβα ποτέ ποιό είνα ποιό. Υπάρχει πιθανότητα προβλήματος πολικότητας που να προκαλεί τα δύο παραπάνω θεματάκια? ή κάποιο άλλο πιθανό πρόβλημα?
Δυστυχώς δεν έχω δυνατότητα φωτογραφίας καθώς μου βγαίνουν πολύ θολές από το κινητό. Μπορώ να περιγράψω όμως πως το καλωδίωσα αν βοηθάει.