adr1ane να σε ρωτήσω κάτι? Σε όλα εκτός 2 πεταλιών έχεις βάλει decals. Το phaser και το flanger όμως τα έχεις βάψει με μπογιές. Τα λευκά γράμματα πάνω στα phaser/flanger πως τα έβαλες??
Αν και το συγκεκριμένο ερώτημα έχει απαντηθεί από τον adr1ano, θα ήθελα να παραθέσω τη δική μου πιο απλή ίσως τεχνική η οποία σχετίζεται με τα water slide decals και όχι με τα βαμμένα πετάλια ακόμα και γι'αυτά υπάρχει και άλλη λύση η οποία θα καλυφθεί σε άλλο μήνυμα οταν θα υπάρχει λίγος χρόνος παραπάνω!
Δεν είμαι ζωγράφος αλλά γνωρίζω πως να επεξεργάζομαι εικόνες μέσω κατάλληλων προγραμμάτων. Έτσι φτιάχνω όλα τα σχέδια σε Photoshop ή Corel. Όπως καταλαβαίνετε χρησιμοποιώ τη μέθοδο water slide decal που έχει αναφέρει και ο adr1anos. Αυτά τυπώνονται μέσω κοινού εκτυπωτή και σε συγκεκριμένο είδος χαρτιού που ονομάζεται water slide decal paper. Το συγκεκριμένο χαρτί έχει ένα φίλμ το οποίο αφαιρείται με τη χρήση νερού ενά αυτό που μένει για πέταμα είναι ένα είδος χαρτονιού το οποίο είναι χρώματος ΛΕΥΚΟΥ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί κατα την εκτύπωση μερικές φορές τα χρώματα που εμφανίζονται στη οθόνη του υπολογιστή δεν απωτυπόνονται με τον ίδιο τρόπο και στο water slide decal paper, οπότε κάποια πειραματάκια πρέπει να γίνουν σε κοινό χαρτί εκτύπωσης. Αφού πλέον είστε ευχαριστημένοι με την όποια εκτύπωση χρώματος ή σχέσης των γραμμάτων επεξήγησης κάθε knob ή διακόπτη είστε έτοιμη να εκτυπώσετε και στο ίδιο το water slide decal paper.
Τα σασί που θα φιλοξενήσουν τα κυκλώματα σας, αν δεν είναι κατα παραγγελία βαμένα, τότε όλα έχουν το κλασικό χρώμα του μεταλλού το οποίο είναι ΓΚΡΙ/Ασημί ή ποντικί όπως λένε κάποιοι. Αυτό σημαίνει οτι αν τοποθετήσετε το water slide decal σε ένα τέτοιο κουτί, είναι σίγουρο οτι τα χρώματα που έχετε επιλέξει θα αλλαξουν μιας και το water slide paper έχει φόντο λευκό ενώ το σασί είναι γκρί.
Για αυτό το λόγο εγώ μπαίνω στη διαδικασία πριν τοποθετήσω το water slide decal σε ένα σασί, να περνάω με σπρέϋ χρώματος λευκού όλα μου τα σασί. Δυο χέρια είναι μια χαρά απλά θα πρέπει να γίνει ο ψεκασμός από μακρυά (20 εκατοστά περίπου) και με σχετικά σταθερό χέρι για να μην δημιουργηθούν "νερά" στο χρώμα.
Αφού πλέον έχετε μια λευκή βάση στο σασί σας, πλέον μπορείται να πάτε στο σχέδιο και να αλλάξεται τα γράμματα σας σε χρώμα λευκό ή σε διαφανές. Στο συγκεκριμένο μέρος της εκτύπωση δεν πρόκειται να εκτυπωθεί τίποτα με αποτέλεσμα όταν τελικά θα εφαρμόσετε το water slide decal στο σασί σας να έχετε λευκά γράμματα με όποιαδήποτε, επιλογής σας γραμματοσείρα θέλετε. Αυτή είναι και βασικότερη διαφορά που έχει η μια τεχνική από την άλλη, η επιλογή γραμματοσειράς.
Τσεκάρετε τα πεταλάκια που παραθέτω στο ίδιο thread και θα δείτε πως φαίνονται. Οι γραμματοσειρές και τα design ποικίλουν!
Η αλήθεια είναι οτι ακόμα ούτε εγώ ούτε ο adr1anos έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε έναν οδηγό σχετικό με την εφαρμογή των water slide decals αλλά υπάρχει αρκετό υλικό αν ψάξετε στο youtube για water slide decals.
Καλά designs!