Εψαχνα κατι σαν πλεσιο να βαλω γυρο γυρο.
Εχω βαλει τους δεικτες στην πανω μερια,απλα το καπακι του ειναι τετοιο.
Η αλλη μερια εχει και να το βιδωσεις στον τοιχο,οποτε αν το εβαζα εκεινο απο πανω θα φαινωταν πολι χαλια.
Βεβαια δεν εχω βαλει ακομα το HPF, και πρεπει να βρω τα μπλε knobs που ειχα παρει πριν κανα 2 χρονια οταν συνελαβα την ιδεα για να κανω κατι τετοιο(ναι,τοση καθυστερηση,ουτε στο ΙΚΑ)
Το ειχα κανει στην αρχη δοκημη με τραγουδι,και φαινωταν να κοβει κανονικα συχνοτιτες,αλλα με βιντεο τυπου 20-20.000Hz ακουγετε καπος σαν μπουστερ.Και στο μπασο καπος ετσι μου ακουστικε.
Βεβαια η χρηση που εχω στο μυαλο μου ειναι να πατω με αυτο τις χαμηλες του piezo και να τις προσθεσω στο σημα των μαγνητων,η αν φτιαξω κανα cubo(που βαριεμαι πολυ,παλι εχει κανα 1-2 χρονια που πηρα ενα τσιπικο 12αρι dvc)να το εχω για φιλτρο ωστε να μην σκαω με passive LPF,χωρια που αυτο ειναι και ρυθμιζομενο
Η πλακα ειναι πως η βελονα βλεπει μονο το ατακ της νοτας,και οχι το σαστειν και παει πανω κατω ασταματητα.Μεχρι να σπασει καμια ωρα..
Το ρευμα ειναιν15V σε LPF και VU meters,και με ενα step down convertet με 5€(αυτο με την οθονη που φαινετε,ειχε και ψυκτρα η συσκευασια για να το δουλευει κανεις μεχρι 75watt) το ρηχνω στα 12,αλλα θελει ρυθμηση να παει στα 9(εχει κουμπακοα) για οταν βαλω το HPF.
Εχει 2 input 2 output για να δουλευουν χωριστα τα φιλτρα,και ισως βαλω κανα blend να το μιξαρω το σημα.
Βεβαια,ΑΝ χορανε ολα αυτα.
Σκεφτομουν να παρω κουτι rack,αλλα μολις ειδα τις τιμες,το ξεχασα αμεσως