Ρε Μαικ...δυστυχως εχεις μια μανια να shredαρεις συνεχεια...τα licks που παιζεις, αν και χιλιοπαιγμενα, οντως εχουν απαραμιλλη τεχνικη και σε αυτες τις ταχυτητες εχουν υψηλο βαθμο δυσκολιας. Δυστυχως, στα δικα μου αυτια, πασχεις παρα πολυ στο note choise. Οπου πας να παιξεις κατι που δεν ειναι γρηγορο, δεν ειναι και ωραιο. Στο πρωτο μισο, ακουγονται κατι εντονες "πρασινες" που μαλλον τις εκανες επιτηδες, δεν ξερω τι ηθελες να κανεις εκει, μαλλον ηθελες να ακουστεις πιο Friedman που σηκωνει νοτες που ειναι "εκτος" και τις κανει "εντος". Χρειαζεσαι αρκετη δουλεια σε αυτο για να το κανεις να ακουστει ομορφα.
Επισης, στο πιο "ατμοσφαιρικο" κομματι, συνεχιζεις να shredαρεις!! Πιστευω οτι εκει επρεπε να κατεβασεις volume και tone απο την κιθαρα, να βαλεις περισσοτερο delay και να παιξεις πιο smooth πραγματα...δυο τρια "γλυκα" bends μεσα σε δυο-τρεις ομορφες φρασεις θα αρκουσαν.
Τελος, το τελευταιο μερος ειναι πολυ ακυρο, αλλα καλλιστα θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει καπου αλλου.
Ολα αυτα που σου λεω, ειναι καθαρα η υποκειμενικη μου κριση και αν εσενα σου αρεσει οπως ειναι, μαγκια σου και λεβεντια σου και δε μου πεφτει λογος. Εγω δε σου τα λεω για να κανω τον εξυπνο, αλλα γιατι οι πιο αυστηρες κριτικες ειναι αυτες που σε κανουν καλυτερο. Πιστευω οτι εχοντας την τεχνικη, μπορεις να παιξεις πολυ καλυτερα. Προσπαθησε οι νοτες που επιλεγεις στα σολο σου, να ειναι πολυ πιο "μεσα" στα ακορντα αρμονικα και να ειναι πιο προσεκτικα διαλεγμενες, και προσπαθησε να παιζεις με "φρασεις" και οχι απλα με licks που καταληγουν στην τονικη.