Εννοειται πως θα κανω μια βολτα στα μαγαζια για να τις δοκιμασω!
Αυτες τις μερες κιολας σκεφτομαι να επισκεφτω μερικα.
Μεχρι τωρα εχω βρει αυτα τα πακετακια :
http://www.matsikas.gr/el/Product-MAXTONE-2225-PACK_103.aspx
http://www.matsikas.gr/el/Product-ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ-ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ-MASTRO-ST-PACK-BLACK_997.aspx
Θα παω να τα δοκιμασω κιολας αλλα πιο θεωρειται καλυτερα για εμενα;
Κοιτα, απο τη λιγη εμπειρια που εχω (εγω ακουστικη παιζω, κ ειμαι στα σκαρια -δλδ στο μαζεμα χρηματων- για ηλεκτρικη, αλλα εχω καταληξει στο μοντελο και στον ενισχυτη) θα σου πω τα εξης.
Καταρχην, οταν ειπα παραπανω να πας να δοκιμασεις κιθαρες, παρελειψα κατι πολυ σημαντικο, να πας μαζι με καποιον που ξερει 5 πραγματα παραπανω απο εσενα, και που εχει μια εμπειρια απο την αγορα.
Χωρις να θελω να σε προσβαλλω, αλλα καποιος που δεν εχει καμμια επαφη με κιθαρες, ειτε μια ΜΑSΤRO πιασει ειτε μια στρατ αμερικανα λιγες διαφορες θα καταλαβει. Ολοι απο εκει ξεκινησαμε, παιζοντας θα καταλαβεις τη διαφορα.
Οποτε πολυ βασικο να βρεις καποιον να πατε μαζι.
Δευτερον, αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι το μπατζετ σου ειναι εξαιρετικα περιορισμενο και απο οτι φαινεται δεν μπορεις να το αυξησεις (το συμπερασμα αυτο το εξαγω απο το γεγονος οτι παροτι διαβασες(?) τα θεματα των συμφορουμιτων για τους αρχαριους, εντουτοις επιλεγεις αυτα τα -κατα τη γνωμη μου αμφιβολου ποιοτητας- πακετα). Θα σου προτεινα, εαν δεν μπορεις να αυξησεις το μπατζετ σου γυρω στα 250, να μην βιαστεις να κανεις μια αγορα αλλα να περιμενεις λιγο ακομα. Αν βιαζεσαι παρολαυτα, ριξε μια ματια και προς μεταχειρισμενα (παντα με την προυποθεση οτι εχεις καποιον διπλα σου ο οποιος να ειναι αρκετα εμπειρος για να δει και αυτος την κατασταση του οργανου, και φυσικα θα απαιτησεις να πας μαζι με τον πωλητη σε μαστορα της δικης σου επιλογης να την κοιταξει).
Μπορω να φανταστω πως εσυ και οι γονεις σου θελετε κατι οικονομικο ωστε να μη σας μεινει αμανατι σε περιπτωση που τελικα τα παρατησεις, αλλα αυτο πρεπει να σε οδηγησει να κανεις την καλυτερη επιλογη για τα λεφτα που δινεις. Προφανως και δεν εχεις αναγκη απο κατι ακριβο, δεν θα μπορεσεις να εκτιμησεις την αξια του ετσι κ αλλιως. Ομως για να σε τραβηξει η ολη φαση και να καθησεις να ασχοληθεις, και εντελει για να μαθεις σωστα, εχεις αναγκη απο αξιοπρεπη εξοπλισμο.
Σκεψου το και διαφορετικα, μια κιθαρα σαν αυτες που ποσταρες, αυριο μεθαυριο που θα θελησεις να παρεις κατι καλυτερο -ή αν τα παρατησες, που δεν στο ευχομαι- πιστευεις οτι θα καταφερεις να την πουλησεις? Εγω το βλεπω πολυ δυσκολο.