γεια χαρα στους γνωστες και μη
λοιποοον, ψαχνω για κατι σε προενισχυση+effects για ακουστικα οργανα, δηλαδη να περναω κανενα βαθακι, κανενα eq κλπ (και απο εκει κατευθειαν σε house pa, κονσολα, pc ή οτιδηποτε.)
δε γνωριζω πολλα για το τι κυκλοφορει στην αγορα που να ειναι specialized για ακουστικα οργανα, περαν απο τα γνωστα της ηλεκτρικης (pod x3, psa κλπ) αλλα νομιζω πως αυτα ειναι λιγο too much, με την εννοια οτι θα χρησιμοποιω μονο λιγα απο αυτα που προσφερουν.
ιδανικο θα ηταν να παιρνει οργανο και μικροφωνο την ιδια στιγμη οπως κανει το x3 απ'οσο ξερω.
ενα feature που δεν το εχει
αυτο το fishman λχ., αλλα το εχει
αυτο (με εναν xlr to 1/4 converter)
γενικα υπαρχει τιποτα σε στυλ "κλασικη επιλογη" για acoustic ωστε να μην πηγαινω ψαχνοντας ή να κοιταξω και στις γνωστες λυσεις της ηλεκτρικης;
για budget ελεγα να κινηθω γυρω στα 4 κατοσταρικα πανω κατω, για κατι απλως αξιοπρεπες καθως δε το προοριζω για πολυ σοβαρη χρηση.
any suggestions?