Η Εθνική ποιοτικά είναι στις 4-5 καλύτερες ομάδες του κόσμου, και το έχει αποδείξει επανειλημμένα. Αν οι Λιθουανοί, Σλοβένοι, Σέρβοι ήταν πιο σταθεροί ίσως βρισκόταν πίσω τους, αλλά κατα κανόνα ποτέ δε πάνε όλοι οι παραπάνω καλά στο ίδιο τουρνουά, κι έτσι η Ελλάδα κερδίζει θέσεις.
Την Εθνική δεν την είδα στο Ακρόπολις αλλά μ'αρέσει ο Καζλάουσκας και πιστεύω ότι θα πάει καλά και αυτή τη φορά.
Τώρα για το ξύλο τί να πεις...Τα παιδιά αυτά με εξαίρεση τα ματς με την Ισπανία (κι εκεί ελάχιστα) δεν είχαν δείξει ποτέ να παρασύρονται από τον εκνευρισμό τους. Καλά κι οι Σέρβοι δεν είναι...άγιοι, ο Ίβκοβιτς νομίζω έβαλε το χεράκι του αλλά ιδίως ένας αρχηγός Εθνικής δε πρέπει να ξεκινά μια σύρραξη.
Η μεγάλη κότα πάντως, συγχωρείστε μου την έκφραση, είναι εκείνος ο Κρίστιτς. Κι εγώ θα φοβόμουν αν έβλεπα ένα Σόφο να μου την πέφτει, αλλά ακριβώς γι'αυτό δε θα χωνόμουν καθόλου...
ΥΓ1: Οι Αμερικάνοι σκέφτονται να τον τιμωρήσουν (η ίδια του η ομάδα η Οκλαχόμα) ενώ οι δικοί μας σκέφτονται πως να βγάλουν λάδι όλους τους παίκτες των αιωνίων..για να μπορέσουν να πλακωθούν στο πρωτάθλημα (το οποίο αναρωτιέμαι γιατί υπάρχει, για προπόνηση για την Ευρωλίγκα μήπως;).
ΥΓ2: Είσαι ξένος και κάνοντας ζάπινγκ βλέπεις οικονομική κρίση στην Ελλάδα, επεισόδια στην Ελλάδα, βία στα γήπεδα στην Ελλάδα, τελικοί πρωταθλήματος διακόπτονται στην Ελλάδα, οπαδοί χτυπάνε προπονητή στην Ελλάδα, παίκτης σε ερασιτεχνικό χτυπάει πεσμένο αντίπαλο του στην Ελλάδα, διεθνείς μπασκετμπολίστες πλακώνονται σε στυλ Street Fighter σε φιλικό στην Ελλάδα...Όλα σε μια χρονιά...Bad rep...