τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα περιγράφεις (βλέπεις πουθενά να εχω κάνει τροποποίηση στο πρώτο μου ποστ?) αλλά δεν θα ασχοληθώ άλλο. δεν έχω να αποδείξω τίποτα, αντιθέτως..... αν θέλεις "να τα πούμε" στείλε πμ
Μερικοί δεν παίζονται με τίποτα τελικά...
Ούτε εγώ είχα σκοπό να ασχοληθώ... επειδή όμως με το παραπάνω σχόλιο γίνεσαι προκλητικός εκμεταλλευόμενος μια παραξενιά του forum, θα σού απαντήσω. Έτσι κι αλλιώς στον κάδο είμαστε ήδη. Και φυσικά δεν υπάρχει λόγος για προσωπικό μήνυμα. Μερικά πράγματα είναι καλό να τα ξέρουμε όλοι.
Όταν χρησιμοποιεί κανείς την τροποποίηση
αμέσως μετά την δημοσίευση ενός μηνύματος, πολλές φορές δεν λειτουργεί η ένδειξη "
Τελευταία τροποποίηση" (που συνήθως εμφανίζεται με πλάγια γράμματα στο κάτω μέρος του τροποποιημένου μηνύματος). Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, το έχω όμως παρατηρήσει αρκετές φορές. Εσύ μπορεί να μην το ήξερες αυτό, ξέρεις όμως πολύ καλά ότι άλλαξες το συγκεκριμένο μήνυμα. Το παραδέχτηκες εσύ ο ίδιος στο επόμενο μήνυμά σου...
η ορθογραφία έχει διορθωθεί αλλά είσαι τόσο βιαστικός να πετάξεις την κακία σου που δεν σε πρόλαβα
και υπάρχει και η παράθεση που έκανα από το μήνυμά σου πριν το διορθώσεις. Εκτός αν τώρα υποστηρίζεις ότι τη φράση που έχω παραθέσει την τροποποίησα ή την κατασκεύασα εγώ για κάποιο λόγο. Φυσικά δεν λες κάτι τέτοιο, αλλά αν επιμένεις ότι το μήνυμά σου δεν το έχεις τροποποιήσει εσύ μόνο αυτό μπορεί να συμβαίνει...
Αυτά τα ολίγα, έτσι για την ηθική τάξη και για να μπορέσει ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.