εσυ το σκοτωσες στο δακρυβρεχτο...!!! αλλα συνεχισε.. θα γινει μπεστ σελλερ...
λοιπον μπορω να σας πω πανω κατω τη μουσικη ακουει... εψαχνα ολη μερα εχθες να ενημερωθω η ασχετη και τελικα μου φαινεται πολυ δυσκολο να μπορεσω να βρω ξυλο για κιθαρα που να του αρεσει σιγουρα...
Πολλες επιλογες... το ακουστικο μερος πανω απο ολα με σκοτωσε .. πως θα τα βρω εγω ολα αυτα? ασε το αλλο με το πως θελει να φαινεται..!!
Σκεφτομαι ισως θα ναι καλυτερα να παρω μια κιθαρα ετοιμη... ( να τελειωνουμε ... γιατι μου εχει γινει εφιαλτης το θεμα...)
πριν γραφτω εδω μεσα εψαχνα μονη μου στο ιντερνετ και τα ειχα βρει πολυ σκουρα.. τουλαχιστον τωρα πανω κατω βγαζω ακρη..!
λοιπον
ακουει the who, the beatles, u2, the mission, david bowie, faith no more, metallica..
κλασσικα παλια και αγαπημενα.
αυτα ειναι τα ακουσματα του .. και με αυτα συνεχιζει..
κανεις καμια καλη ιδεα?!
( οσο για το κλειδι... σκεφτομαι να του αλλαξω θεση... χιχιχι.. ασε εδω ζοριζομαστε να βγαλουμε ακρη με ενα δωρο... αν εξαφανιστουν ολες... ποιος ακουει μετα? εγω...? αλλα καλη η προταση σου αν μου σπασει ποτε τα νευραααα θα σε ενημερωσω αναλυτικα ... αχαχαχααχαχ!!

)
τωρα δεν ξερω ποσο θα πιασει η τιμη.. αλλα αν εχετε τιποτα ιδεες πειτε μου... ( τελικα μπορει να με συμφερε και η φεραρι..

)
και παλι ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυ!!!