Μου άρεσε πολύ!

Εχει καλό vibe και το mix είναι αξιοπρεπέστατο (μου άρεσε που έκανες double tracking, σίγουρα βοηθάει στο τελικό αποτέλεσμα).
Επέτρεψέ μου να κάνω δύο παρατηρήσεις που νομίζω ότι θα μπορούσαν να κάνουν το κομμάτι ακόμα καλύτερο!:
1. Το tone της κιθάρας μου ακούγεται αρκετά μουντό (υποθέτω ότι παίζεις συνέχεια με το neck pickup). Θα προτιμούσα να έχει λίγο περισσότερο treble ο ήχος, ή/και να περνάς σε bridge pickup (π.χ. στο solo) γιατί είναι λίγο μονότονο.
2. Όλες οι φράσεις της κιθάρας από την αρχή μέχρι το τέλος κινούνται στο ίδιο slow/mid tempo. Θα γινόταν πιο ενδιαφέρον αν υπήρχαν διακυμάνσεις στην ταχύτητα, π.χ., ένα γρήγορο passage στο solo. (Ίσως το original κομμάτι να είναι όντως έτσι και να το ακολούθησες - δεν το είχα ακούσει πριν - αλλά αυτή η αίσθηση μου βγήκε).
Τα παραπάνω καλοπροέραιτα, έτσι?