...Θέλω να έχει γκάζι (βέβαια έχω και εφέ...) αλλα θέλω και καλά καθαρα και ωραίο crunch...
Θα σου μεταφράσω τι σημαίνουν για μένα αυτά που έγραψες:
έχω και εφέ = θέλω effects loop -αργά ή γρήγορα- (φεύγει ο Mofo)
μια μικρή διόρθωση Ανδριανέ. O Mofo έχει fx-loop. Απλό serial insert point είναι αλλά με καλά πετάλια δουλεύει μια χαρά. To Hardwire reverb μου δουλεύει τέλεια στο loop. Το Line 6 delay πάλι είχε έναν εγγενή θόρυβο που η λούπα το τόνιζε γιατί ήταν μετά το master volume (αλλά κι αυτό το έλυσα με πολυ μικρό κόστος με τη μόντα που είχαμε συζητήσει παλιότερα).
Γενικά aragorn23984, όπως πολύ σωστά σου λένε τα παιδιά πρέπει να ορίσεις ακριβώς τις ανάγκες σου. Π.χ. με μονοκάναλο κάνεις μεν δουλειά αλλά αν θες να πηγαίνεις σε live από super καθαρό σε super βρώμα θες ή πολυκάναλο ή να παίρνεις όλη τη βρώμα από πεταλάκια.
Η πιο ευέλικτη λύση είναι πολυκάναλος με καλό fx-loops και καλό master volume ή ακόμα καλύτερα power scaling (google it) ή καλό attenuator. Βάλε κι ένα ενσωματωμένο πραγματικό spring reverb και tremolo και είσαι πάνοπλος. Μόνο που έτσι το budget ανεβαίνει πολύ.
Οι προτάσεις που έχουν πέσει εδώ για Orange (δε θα προτεινα τους terror), Peavey Classic 30 μαζί με τον Koch και τους Egnater που σου πρότεινα είναι πολύ καλές λύσεις.
Φοβερή (και πάμφθηνη) λύση: ένας μεταχειρισμένος Peavey Bravo από τα 90ς. Σχεδόν Fender Blackface καθαρά και βρώμικο κανάλι με crunch ή high gain ήχο + spring reverb + πολύ καλό loop + έξοδος για καμπίνα + Made in USA. Θα σου πούλαγα το δικό μου αλλά δεν τρελάθηκα ακόμη