Αποστολέας Θέμα: Spicy Rice - Ακούστε το πρώτο τραγούδι απ'το demo μας!  (Αναγνώστηκε 5237 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jimmy 1916

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • spicy rice
Το κομμάτι λέγεται Purple Shadows και το ανεβάσαμε στο jumping fish

http://www.jumpingfish.gr/spicyrice

Περιμένουμε τα σχόλιά σας!

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
Παίδες πραγματικά θα γίνω γραφικός.... :P  δηλώνω τρελαμένος fan...πολύ όμορφο κομμάτι....μ'αρεσαν απίστευτα οι κιθάρες και η φωνή της έλενας.....πολύ προσεγμένο σαν δουλειά.....

p.s. είχα μπει νωρίτερα σήμερα στο jumping fish σας για να ακούσω το it's all over ΞΑΝΑ.... :P

καλή συνέχεια...

• Παλιός
    • Προφίλ
    • spicy rice
Thank you Master!  :)

Δεν ξεχνάω ότι μας είχες στηρίξει και παλιότερα! Τέτοια σχόλια από άτομα που δεν γνωρίζουμε προσωπικά είναι το πιο σημαντικό για εμάς! Ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά σε κάποιο live  8)

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Θυμόμουν την άλλη μπάντα που έχεις και ετοιμαζόμουν για κανα ποστ-ροκ τζαμάρισμα.
Παρολαυτά μου αρέσατε αρκετά,μου ακούγεστε πολύ δεμένοι.Επίσης η κοπελιά έχει φωνάρα.

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Why should I sit and sigh...
    • Προφίλ
Όντως πολύ όμορφο κομμάτι που σε γεμίζει αισιοδοξία! Και η φωνή της κοπέλας είναι πολύ πολύ καλή και σας ταιριάζει μια χαρά στο ύφος!
The most important second of our lives is the last one...

• Παλιός
    • Προφίλ
    • spicy rice
@ s.s.
Αυτό που έπαθες εσύ συνήθως συμβαίνει με την άλλη μπάντα, που περιμένουν να ακούσουν κάτι πιο ανθρώπινο και σκάμε και παίζουμε 7λεπτα ποστ κομμάτια χωρίς φωνητικά.. 8)

@Vaiking
Δεν ξέρω πόσο αισιόδοξο μπορεί να είναι ένα κομμάτι που στο ρεφραιν λέει "I wanna walk alone"
Βέβαια ένας φίλος το'χει παραφράσει και λέει ότι ακούγεται σα να λέει "I wanna wear cologne". Σ'αυτή την περίπτωση έχεις δίκιο  ;D ;D ;D
Τα σχόλια για την τραγουδίστρια θα μεταβιβασθούν!

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Why should I sit and sigh...
    • Προφίλ

@Vaiking
Δεν ξέρω πόσο αισιόδοξο μπορεί να είναι ένα κομμάτι που στο ρεφραιν λέει "I wanna walk alone"
Βέβαια ένας φίλος το'χει παραφράσει και λέει ότι ακούγεται σα να λέει "I wanna wear cologne". Σ'αυτή την περίπτωση έχεις δίκιο  ;D ;D ;D
Τα σχόλια για την τραγουδίστρια θα μεταβιβασθούν!
Να σου πω την αλήθεια δε στάθηκα καθόλου στο στίχο. Σχεδόν ποτέ δε στέκομαι. Μιλάω για τα συναισθήματα που μου έβγαλε η μουσική σας.  Και αυτή αν και μέσα απο μια γλυκιά μελαγχολία μου έδινε μια έντονη αισιοδοξία. Επίσης το να λες κάποιες στιγμές "I wanna walk alone" μπορεί και να δίνεις ένα ιδιαίτερα αισιόδοξο μήνυμα προς τον εαυτό σου :) Τέλος πάντων, εγώ αυτά ένιωσα, αυτά σου μεταφέρω. Και πάλι, πολύ ωραίο το τραγούδι σας!
The most important second of our lives is the last one...

• Παλιός
    • Προφίλ
    • spicy rice
Vaiking, αυτοσαρκαστικό ήταν το σχόλιό μου, προς Θεού...
Ευχαριστούμε και πάλι ακόμα περισσότερο γιατί το σχόλιο σου έδειξε ότι όντως το άκουσες και το πρόσεξες το κομμάτι ;)

Παρεπιπτόντως να προσθέσω ότι φτιάξαμε και σελίδα στο facebook, όποιος θέλει μπορεί να κάνει like, θα ανεβάσουμε κι άλλα τραγούδια τις επόμενες μέρες.

www.facebook.com/spicyriceband

Αποσυνδεδεμένος ΧΩΡΙΑΤΗΣ

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Όλα είναι δρόμος
    • Προφίλ
    • time and enemy
Πολύ ''δυνατές'' κιθάρες, φοβερή φωνή
εμένα μου αρέσει πάρα πολύ
μπράβο

Αποσυνδεδεμένος Beyond the sun

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Γειά σε όλους τους "μουσικόβιους" κ απο μένα!

Είμαι η Έλενα,φωνη των Spicy Rice!Σας ευχαριστούμε και πάλι που μπήκατε στον κόπο να ακούσετε τα κομμάτια μας και φυσικά για τα θετικά σας σχόλια! :D

Μόλις ανεβάσαμε και ένα δεύτερο κομάτι στη σελίδα μας στο jumping fish , ο τίτλος του είναι "let you down" . Ευχόμαστε να σας αρέσει το ίδιο κ περιμένουμε εντυπώσεις  ! Εnjoy!! :))

http://www.jumpingfish.gr/spicyrice

• Παλιός
    • Προφίλ
    • spicy rice
Άλλο ένα τραγούδι μόλις ανέβηκε στο www.jumpingfish.gr/spicyrice
Λίγο πιο rock n roll από τα προηγούμενα, λέγεται Clarksdale, MS.
Ελπίζω να σας αρέσει, περιμένω σχόλια!
« Τελευταία τροποποίηση: 11/11/10, 22:15 από jimmy 1916 »

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
Ωραία μπάντα, δεμένη, και μ'αρέσει το στυλ και ο ήχος... Όλα τα τραγούδια τα βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα. Μπράβο παιδιά! :)
Βεβαια, ιδιαίτερη μνεία θα κάνω για την φωνή της Έλενας που είναι πολύ καλή, εκφραστική, χαρακτηριστική...

• Παλιός
    • Προφίλ
    • spicy rice
Χρόνια Πολλά σε όλους κι από μένα..
Ανεβάσαμε ένα βιντεάκι στο youtube, ένα slideshow που συνοδεύει ένα από τα τραγούδια μας, και με αφορμή το αυριανό live μας στο Rainbow bar, στο Γκάζι, είπα να το ποστάρω εδώ!  :P

http://www.youtube.com/watch?v=MGnm-4anl3o

Όλα τα σχόλια είναι δεκτά φυσικά, και όποιος θέλει μπορεί να μας δει κι από κοντά αύριο (είσοδος ελεύθερη)
« Τελευταία τροποποίηση: 25/12/10, 19:14 από jimmy 1916 »