Κοιτα να δεις, ΜΟΝΟ με το Boss, αυτη την στιγμη, θα μπορεις να παιρνεις ηχο μονο απο ακουστικα.
ΙΣΩΣ βγαζει ηχο και σε ηχεια, αλλα θα ειναι πολυ χαμηλης εντασης, οποτε δεν υπαρχει καν λογος να εχεις μια 4x12" καμπινα, που δεν θα κουνιουνται καν τα ηχεια της...
Με τα χρηματα που εχεις τωρα, πες 300, μπορεις να παρεις εναν combo με 1 ή 2 x12" ηχεια πανω και να συνδεσεις το boss στο effects loop return του ενισχυτη ωστε να τον χρησιμοποιεις σαν τελικο πλεον. Θα εχεις ετσι τον ηχο σου εξολοκληρου απο το Boss, αλλα την ενισχυση του ηχου απο τον combo και τον ηχο αυτο καθε αυτον απο τα ηχεια του combo.
Σιγουρα δεν ειναι η ποιοτικοτερη λυση, αλλα με τα χρηματα που εχεις εναλλακτικες δυσκολα θα βρεις αξιολογες...
Μπορεις ακομα να συνδεσεις το boss στο effects return του ενισχυτη που εχεις ηδη και να πορευτεις με αυτον για ενα διαστημα μεχρι να εχεις κι αλλα χρηματα για να κανεις ενα σοβαρο upgrade.
Μπορεις τελος, οπως προτεινε και ο φιλςο GK, να πουλησεις τον Marshall, να βαλεις τα 300 που εχεις τωρα + οτι πιασεις απο τον Marshall και να πας για εναν καλυτερο ενισχυτη, στον οποιο θα μπορεις να συνδεεις το ρακακι αν θες για εφφεδακια κτλ.
Τελος, αν σου αρεσει ο ηχος του boss γενικα, μπορεις να μαζεψεις λιγα ακομα χρηματα, να παρεις εναν τελικο ενισχυτη σε ρακ μορφη (πχ art sla-1) και μια καμπινα και να συνδεσεις το boss πανω στον τελικο (στον art πχ) και πανω στον τελικο την καμπινα σου και θα σαι ετοιμος.
Το θεμα ειναι λοιπον, ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις συνολικα και αν μπορεις και θες να κανεις υπομονη μεχρι να μπορεισεις να παρεις κατι καλυτερο...
Προσωπικα, θα βολευομουν με τον ενισχυτη που εχεις τωρα χρησιμοποιοντας το boss στο effects loop return ωστε να παιρνω τον ηχο μου μονο μεσω του boss και θα μαζευα χρηματα, εχοντας βαλει στο μεταξυ για πωληση τον Marshall.
Μολις θα βρισκοταν καποιος που θα ηθελε τον Marshall< θα επαιρνα οσα χρηματα ειχα μαζεψει + τα χρηματα απο την πωληση του ενισχυτη και εφοσων μου αρεσε ο ηχος του boss, θα πηγαινα για την λυση τελικος σε ρακ και καμπινα.
Αν δεν μου πολυαρεσε ο ηχος του Boss, θα πηγαινα απευθειας για εναν καλο καινουριο ενισχυτη κιθαρας.