Μπορει καποιος να μου πει γιατι οταν ανεβαζω ενα τραγουδι στο MySpace μου δειχνει οτι η διαρκεια του ειναι 00:00; Βασικα, οταν επιλεγω να κανω upload ενα τραγουδι ολα λειτουργουν καλα μεχρι την στιγμη που το τραγουδι δειχνει οτι ειναι στα "All Songs" αλλα σε ξεχωριστη κατηγορια "Unavailable Songs" οπου το τραγουδι ειναι στην διαδικασια της επεξεργασιας (processing) η οποια δεν σταματαει ποτε. Μαλιστα το ειχα αφησει να κανει την επεξεργασια κοντα 4 ωρες (προλαβω να φαω, να κανω μπανιο και να κοιμηθω) και παλι δεν ειχε τελειωσει (μιλαμε για ενα κομματι ενος λεπτου). Αυτο το προβλημα το ειχα απο την αρχη αλλα μετα απο κανα πενταλεπτο με δεκαλεπτο στο processing εκανα refresh την σελιδα και μετα απο δυο με τρεις προσπαθειες το τραγουδι εμφανιζεται κανονικα με διαρκεια στην κατηγορια "All Songs".
Απο χθες το απογευμα ομως προσπαθω να ανεβασω ενα τραγουδι αλλα οτι και να κανω το τραγουδι δεν εμφανιζεται με διαρκεια (και φυσικα δεν παιζει). Εκανα επανεκκινηση, εκλεισα και ξανανοιξα το modem, διεγραψα cookies, cache και Temporary Internet Files μεχρι και scan με το antivirus και με το anti-spyware εκανα (τα οποια δεν βρηκαν τιποτα φυσικα), δηλαδη μονο με Ultrex δεν το επλυνα, και παλι τιποτα. Εννοειται, επισης, οτι δοκιμασα να ανεβασω το τραγουδι και ως wav αλλα και ως mp3 με διαφορετικα bitrates.
Με λιγα λογια το MySpace μου βαζει αναχωματα στο ονειρο μου να γινω rockstar. Να πω επισης οτι εκανα την βλακεια και οταν δημιουργησα τον λογαριασμο επελεξα την καινουρια εκδοση των profile του MySpace (η οποια σου επιτρεπει να εχεις μεχρι και 25 public τραγουδια

).
Καθε πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη και μπορει να σωσει και τον υπολογιστη απο θανατηφορα κλωτσια.