Το ονομα δεν θα το ελεγα ετσι κι αλλιως. Μπορει με τη δικη μου κιθαρα να ετυχε, μπορει να την εδωσε σε αλλον γιατι ειχε πολυ δουλεια ή ξερω εγω τι. Καποιοι γνωστοι μου τον εμπιστεύονται. Μαλιστα οπως ειπα την κιθαρα την εδωσα να την παιξουν και αλλοι για να μου πουν γνωμη και φυσικα δεν κακολογησαν τη δουλεια του ,γιατι ειναι φιλοι. Ετσι θα εβγαινα και δαχτυλοδεικτουμενος και "ψειρας" απο την ολη υποθεση.
Την ημερα που πηγα το οργανο ζητησα χαμηλωμα και αν χρειαζεται ίσιωμα το μπρατσο γιατι η κιθαρα ειναι ημερων, κατευθειαν απο το thomann. Με ρωτησε αν θα χρησιμοποιω το τρεμολο και ειπα οτι δεν ειναι και κατι που το κανω σε ολα τα κομματια. Τωρα αν αυτος καταλαβε " βιδωσε το να μην κουνιεται " ,δεν θυμαμαι να ειπα κατι τετοιο. Οταν τη δοκιμασα κοιταξα αν ειναι ισιο το μανικι, αν τασταρει (Δυστυχως οταν δοκιμασα ενα arpeggio το δοκιμασα χαμηλα στην ταστιερα που δεν τασταρε) και τις αρμονικες. Δεν πηγε το μυαλο μου να δω αν χαλασε βιδες. Οσο για τις βιδες στα βαγονακια μου εκαναν εντυπωση στην αρχη που ηταν χαμηλα τερμα αλλα δνε το θεωρησα τρομερο μεχρι που καταλαβα τι εκανε με το μπρατσο.
Πλεον δεν μπορω να ζητησω εξηγησεις γιατι την κιθαρα την "πειραξα" και την εφερα στα μετρα μου μονος , μετα απο πολυ ψαξιμο σε site και forum. Πολλα απο τα τριξιματα που ακουγα ηταν τελικα απο το σηκωμα του μπρατσου που ειχε κανει. Το βιδωσα στη θεση του. Εγινε στην ιδια ευθεια με το σωμα και ετσι σηκωσα και τα βαγονακια πιο ψηλα ωστε να μην με ενοχλουν οι βιδες. Παντως ειχα πετυχει αναφορα στο noiz νομιζω για αλλες δουλειες που ειχε κανει. Αλλοι εμειναν ικανοποιημενοι, αλλα αλλοι αφησαν παραπονα για την μεταχειρηση των οργανων τους (σημαδια,κολλες κτλ).
μπορει αν εχω αδικο οπως το λες. Αλλα ειναι στον χαρακτηρα μου να μην ζηταω πολλα πολλα. Εκανες καλη δουλεια; Θα σε επαινεσω και θα σε προτιμησω παλι. Δεν εκανες; Δεν θα με ξαναδεις. Απο την ολη ιστορια παντως εμαθα βασικα πραγματα για τη κιθαρα που οταν την πρωτο επιασα στα χερια μου ,δεν ειχα σκεφτει οτι μπορω ή πρεπει να τα πειραξω και μονος μου. Τωρα για τις βιδες...Απο τη στιγμη που βρηκα κατσαβιδι να πιανει επανω τους δεν με νοιαζει. Στην πρωτη ευκαιρια θα τις αλλαξω. Στις allen επιασε ενα κλειδακι λιγο μεγαλυτερο που ειχα και εγινε η δουλεια.