Εγω θα σου προτεινα να το αλλαξεις μονο και μονο για να μην εχεις προβλημα με το κουρδισμα.Εχω μια Jackson ps4 performer και της το αλλαξα,εβαλα το original.Aκου ομως πως εχει το πραμα.Στον καγμακη που πηγα το αγορασα 200-220(δεν θυμαμαι ακριβως)και πληρωσα αλλα 20 ευρω για την τοποθετηση,δλδ συνολο γυρω στα 230 ευρω.Αν το αγορασεις απο εξωτερικο παλι δν εχει διαφορα γτ θα πληρωσεις πανω κατω τα ιδια για την εγκατασταση.Πχ εγω ειχα παει σε εναν μαστορα και του ειπα οτι θελω να βαλω και μου ειπε απλα να του το φερω και θα το τοποθετησει αυτος και μου ζητησε 50 ευρω για την εργασια.Οποτε αν το αγορασεις απο εδω ζητα να στο τοποθετησουνε οι ιδιοι,αλλιως αν μπορεις μονος σου.Επισης θα σε ρωτησουν αν θες το low profile η το original που στην ουσια ειναι το ιδιο με την διαφορα οτι το low profile εχεο πιο χαμηλα ''βαγονακια'' και δεν σε εμποδιζουν καθολου στο παιξιμο.Ομως ειναι 30 ευρω πιο ακριβο.Για το αν αξιζει η οχι,θα σου ελεγα να σκεφτεις αν το χρησιμοποιεις το tremolo αρκετα και αν το licensed σε εχει κουρασει πια με το συνεχες ξεκουρδισμα.Αλλα σου ξαναλεω για μενα, αργα η γρηγορα θα σε κουρασει το licensed οποτε αλλαξε το μια ωρα αρχητερα.