Πηγαινε την κιθαρα να την σεταρει ενας καλος μαστορας. Μου μυριζει οτι χρειαζεται αλλαγη το βαγονακι, ή καλυτερο σεταρισμα το ολο τρεμολο.
Επισης, αν δεν παιζει τπτ απο τα 2, θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα να αλλαξεις τα saddles με aftermarket της graphtech τα string savers, που κανουν αυτο ακριβως που λεει και η περιγραφη τους.
Επισης (αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο), αν ειναι να κανεις μια τετοια αλλαγη, θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια στα προϊοντα της graphtech μιας και δινει και saddles string savers με ενσωματωμενο piezo συστημα, που αν το συνδυασεις με τον προενισχυτη που δινει η ιδια η graphtech, μπορεις οχι μονο να κανεις upgrade το τρεμολο με καλυτερα saddles που δεν θα σπανε τις χορδες σου, αλλα θα εχεις και full λειτουργια piezo για ακουστικους ηχους, οπως εχει η ernie ball petrucci πχ, αλλα ΜΕ FLOYD ROSE τρεμολο!
Προσωπικα, μιας και ειμαι στην φαση reconstruction μιας κιθαρας αυτο το διαστημα, εχω αγορασει ενα full bridge Floyd rose licensed της graphtech (με αρκετα upgrades σε σχεση με το απλο original floyd rose) και τον αντιστοιχο προενισχυτη, ωστε να εχω και μαγνητικο και πιεζοηλεκτρικο ηχο απο την κιθαρα μου. Το κοστος δεν ειναι ιδιαιτερο αν σκεφτεις τι παιρνεις...