Νομιζω δεν εχει πιθανοτητες σε σοβαρο διαγωνισμο
Ηχος, μουσικες και εκτελεστικες ιδεες, "σκηνικα", δεν ειναι ψηλων προδιαγραφων.
Ξερω οτι μπορεις πολυ καλυτερα
Αν το βλεπεις ετσι ειναι δικαιωμα σου και σε ευχαριστω που το μοιραζεσαι μαζι μου...θα προτιμουσα βεβαια μια πιο τεκμηριωμενη αποψη.
Απο την πλευρα μου σου λεω πως παντα οτι ανεβαζω δεν ξερω αν ειναι "υψηλων" ή οχι προδιαγραφων, ειναι όμως το καλυτερο που μπορω να κανω γιατι παιρνω στα σοβαρα την κιθαρα, παντα ομως με τα λιγοστα μεσα που διαθετω. Και για μενα τετοιου ειδους διαγωνισμοι, "σοβαροι" ή οχι δεν πρεπει να εστιαζονται στον ηχο, στα σκηνικα, στο ντυσιμο, στον πανακριβο εξοπλισμο και γενικως στις λεπτομερειες που χωριζουν τους χομπιστες από τους επαγγελματιες (επειδη οπως εχω ξαναπει οταν υπαρχουν φραγκα ολα γινονται υψηλων προδιαγραφων) αλλα στην μουσικη, στο παιξιμο, στην αισθηση και στις "προοπτικες". Γιατι ο παικτης με προοπτικες δεν χρειαζεται γυαλισμενο background.....φαινεται απο χιλιομετρα ακομα και με σκουπα με πετονια να παιξει.
Οσο για το μουσικο/παικτικο σκελος του βιντεο, εχω να επισημανω πως δεν ειμαι και δεν σκοπευω να υπαρξω fusion παικτης. Ειμαι ροκ/μεταλ/μπλουζ παικτης και ετσι σκοπευω να παραμεινω αλλιως θα ειχα αφιερωσει τις ατελειωτες ωρες/χρονια μελετης σε fusion μονοπατια. Παρ ολα αυτα επειδη εχω καποια fusion ακουσματα και επειδη μου αρεσε το backin track θελησα να συμμετασχω με ενα πιο blues approach, κατι το οποιο ταιριαζει στα backing αυτο ισως πιο πολυ απο καθαρο fusion παιξιμο αφου δεν περιεχει ουτε εξεζητημενες/μπερδεμενες συγχορδιες ουτε πολυπλοκους ρυθμους. Ξερω πως θα υπαρξουν πολυ πιο εμπειροι απο μενα στο fusion αλλα και παλι δεν χανω κατι να δοκιμασω.
Οποτε εχω να σου πω πως ΔΕΝ μπορω πολυ καλυτερα γιατι παντα κανω το καλυτερο που μπορω την δεδομενη στιγμη σε σχεση με τα μεσα που μου διατιθενται. Γιατι εκτος απο εναν ανεκτο ενισχυτη και κανα δυο αξιοπρεπεις κιθαρες δεν εχω τιποτα αλλο να επιδειξω αφου παντα τον χρονο και τα χρηματα μου τα ξοδευα στην μελετη - μελετη -μελετη και οχι σε πεταλακια, ενισχυτες,καλωδια,πενες,ξυλα,μαρκες,τυπους κτλ κτλ κτλ μαρκετινιστικα κολπακια των εταιριων που ξερουν πολυ καλα πως αν δεν το χεις στα χερια, τα δακτυλα και το μυαλο οσο ακριβα και "προδιαγραφων" να ειναι τα μηχανηματα σου παλι μπουρδες θα παιζεις.... Η προτεραιοτητα τετοιων διαγωνισμων πρεπει να ειναι η αναδειξη νεων ταλεντων και οχι εμπειρων επαγγελματιων με πανακριβο εξοπλισμο, σκηνικα, ρουχα, τελειες βιντεοκαμερες και σκηνοθετες και ολων των αλλων που δημιουργουν τις "προδιαγραφες" για εναν "σοβαρο" διαγωνισμο...
Αυτα..
με εκτιμηση
ΜΙΚΕ