Θα την ακούσω και τη μελοποίηση ivike να σου πω την γνώμη μου. Σίγουρα το δικό τους αυτί δεν ιδρώνει, αλλά ίσως ιδρώσει το αυτί όσων τα διαβάσουν.Αλλά θα μου πεις, θαύματα ζητάω.
Τι εννοώ ο πωλειτικός παππού...Άντε και σχεδόν δέχομαι, ότι δεν φταίμε, αλλά φταίνε, παρ΄όλο που εγώ βογγάω συνεχώς ότι όλοι φταίμε, αλλά σε διαφορετική κλίμακα και ίσως κάποιοι να μην φταίνε και καθόλου. Άντε λοιπόν και φταίνε 300 από όλη την Ελλάδα, όχι απαραίτητα οι 300 της Βουλής, για την κατάσταση στη χώρα, ιδιαίτερα όσον αφορά τα κλεψιμέικα και ας πούμε την απόκρυψη και τη διαστρέβλωση πληροφοριών κτλπ. Πέρα όμως από αυτά που συμβαίνουν στην πολιτική και στα οικονομικά και φταίνε αυτοί οι 300, 10 τόνους ο καθένας, ενώ οι υπόλοιπες παρθενΟπές μόνο ένα κιλό, στην Ελλάδα από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι υπέροχα ?Λες τι ωραία συνενοούμε με τον γείτονά μου, τον εργοδότη μου, το συμφοιτητή μου, τον υπάλληλό μου, το συγγενή μου, τον συνεργάτη μου, τον καθηγητή μου, τον ιδιωτικό και δημόσιο υπάλληλο που με εξυπηρετεί και λοιπούς? Θέλω λοιπόν να πω, ότι υπάρχουν 2 μπου...λα. Απλά το ένα βρίσκεται στην Τρούμπα και δουλεύει χαμηλόμισθα, το άλλο βρίσκεται στο Κολωνάκι και δουλεύει με το χοντρό κεφάλαιο. Πάντα έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι και πόσο φταίνε οι άλλοι, το τι κάνουμε εμείς δεν έχει καμμία σημασία. Το μάθαμε τι κάνανε οι μεγάλοι, τι θα κάνουνε, πως θα το κάνουνε, αν θα πάνε χειρότερα, αν θα γίνουμε Αργεντινή, το ότι χεστήκανε για τις άκυρες εκλογές, το ότι θα συνεχίσουνε τις αρπακτές κτλπ. Τελικά εμείς τι θα κάνουμε ? Όχι αν θα δώσουμε κάποια λύση στο ΔΝΤ, μεταξύ μας τι θα κάνουμε ? Θα συνεχίσουμε να είμαστε οι ίδιοι ? Θα συνεχίσω να ακούω ας πούμε σχεδόν από όλους τους γύρω μου, ότι ο λαός στην πράξη είναι να φτύνεις το κόρφο σου ? Γιατί δεν μιλάμε για θεωρίες! Στην πράξη, για να ακούσεις ότι κάποιος φέρθηκε σωστά πρέπει να κάνεις 1000 προσευχές και να περιμένεις θαύμα! Αλλά ξέρω οι άλλοι φταίνε. Χώρια ότι εδώ και πολλά χρόνια, είναι της μόδας, το στραβό αντί να το κράζεις, να γελάς και να φτιάχνεις αστεία, σα να βλέπεις την καλύτερη κωμωδία.