Software AmplifiersΔέν ξέρω αν γνωρίζετε τους software amplifiers, που στην ουσία ειναι λογισμικό για τον υπολογίστη που συνδέεται η κιθάρα και γίνεται η ενίσχυση, και έπειτα μπορεί ο ήχος να ακουστεί απο εξωτερικά ηχεία που ίσως να ειναι και επαγγελματικά.
Χρησιμοποιεί απο ότι διαβάζω amplifier modeling και κανει προσομοίωση με γνωστούς ενισχύτες όπως επίσης έχει ειδικα εφέ κτλ.
(Το πιο γνωστό επαγγελματικό πρόγραμμα ειναι αυτό
http://en.wikipedia.org/wiki/Guitar_Rig)
Stereo Amplifiers
Εδώ αναφέρομαι στους ενισχυτές που έχουν τα home stereo. Μπορείς να συνδέσεις την κιθάρα απο το jack in του ενισχυτή του στέρεο χρησιμοποιώντας κατάλληλο βύσμα, και να υλοποιήσεις τα ωραία ηχεία και subwoofer του hifi συστήματος που κατέχεις.
Θέλω να ακούσω τις εμπειρίες και κατόπιν συμβουλές όσον έχουν ασχοληθεί με τα παραπάνω, τα θετικά/αρνητικά τους ως προς τους γνωστούς τύπους ενισχυτών (που αναφέρει ο Johnie σε ενα ωραίο άρθρο του) και κατα πόσο κάνουν για ενισχυτές κιθάρας πρακτικά.
P.S.: Για κάποιον που δεν έχει ακόμα ενισχυτή νομίζω οι παραπάνω είναι χρήσιμοι. (Ειδικά ένας software amplifier νόμιζω ειναι καλύτερος απο εναν φτηνιάρικο modeling ενισχυτή απο πλευράς του πόσο πετυχαίνει την εξομοίωση).