Είμαι ιδιοκτήτης μιας Kramer Pacer Custom (κατασκευασμένης στην Τσεχία απο τη Fender) την οποία αγόρασα για 150.000 δρχ. το 1998 (αν θυμάμαι καλά...). Είναι μια καταπληκτική κιθάρα, με φοβερό playability αλλά... επίσης φτηνούς μαγνήτες και licenced Floyd Rose. Μου άρεσε όμως τόσο πολύ στα χέρια που την αγόρασα και σχεδόν αμέσως άλλαξα τους μαγνήτες με Di Marzio (το όργανο είχε κάποιο χαρακτήρα τον οποίο δεν ήθελα να θάψω με τους EMG) και το όργανο... μίλησε άσχημα!!! Σήμερα θέλω να της ξανακάνω αναβάθμιση και δεν το μετανιώνω με τίποτα! Είναι τόσο όμορφη στο παίξιμο που απλώς αξίζει τα χρήματα που θα της ρίξεις!!
Όλα αυτά όμως στη δικιά μου Pacer (του '98)... για τη δική σου... δεν ξέρω. Σε ικανοποιεί στα χέρια τόσο πολύ όσο ικανοποιούσε εμένα; Αν ναι, προχώρα!
Σκέψου όμως και κανένα άλλο μαγνήτη. Όχι οτι είναι κακοί μαγνήτες οι EMG αλλά... κακά τα ψέμματα: Οι περισσότεροι τους αγοράζουν γιατι παίζει με αυτούς ο "τάδε" και γιατί ως shielded μαγνήτες, είναι πιο ενδιαφέροντες αισθητικά! Αν τους έχεις ψάξει καλά και τους θες οπωσδήποτε, τότε προχώρα με τους EMG. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, και σε μαδέρι να τους βάλεις, πάλι EMG θα ακούσεις