Toν εχω εγω φιλε μου,εδω και 2 χρονια αλλα παιζω μονο στο σπιτι,μη με ρωτησεις για τσιτα τα γκαζια
Εμενα μου αρεσει σαν ενισχυτης γιατι καλυπτει μεγαλη γκαμα ηχων που ειναι ευκολα προσβασιμη με το footswitch.Το μονο που με χαλασε ειναι το πολυ gain,ναι σωστα διαβαζεις.Κυριως μεταλ παιζω,και στα 2 OD που εχει χρησιμοποιω το amber mode με το gain λιγο κατω απ τη μεση!!Αν χωσεις παραπανω,ποσο μαλλον δε αν πας στο red mode χανεις δυναμικες,ευκρινεια και εχεις πολυ,παρα πολυ buzz.Ενα eq πιστευω θα βοηθησει πολυ να αναδειξεις τον χαρακτηρα του,μιας και οπως ολη η οικογενεια marshall το ξεφτιλιζει με τα μεσαια καπως.Επισης κατι αλλο που δε μου αρεσε ειναι το οτι δεν εχει καλο low end, για κοφτα palm muted ριφς και τα ρεστα,τωρα θα μου πεις τι αλλο περιμενεις απο marshall και δη EL34!!
Στα υπερ του ειναι φυσικα το master volume που σου επιτρεπει να δουλευεις τις λαμπες και τα volume του καθε καναλιου στο τερμα ενω θα εχεις το master χαμηλα,οπως επισης το καθαρο καναλι και το crunch,που βγαζεις ηχους απο plexi μεχρι jcm 800!!!!Μαλιστα το crunch προσφερεται πολυ καλα για ενα od απο μπροστα ως booster για περαιτερω βρωμες,lead κλπ.Εγω που χρησιμοποιω το mxr ZW44 ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.
Αν θες να τον ακουσεις εχω ποσταρει 5-6 τραγουδακια στις διασκευες,οσο μπορεις να τον ακουσεις τουλαχιστον.