Ibanezos και mikemoss ειναι μαλλον λαθος η προσεγγιση του συγκεκριμενου κομματιου γενικοτερα. Ειναι ενα κομματι που εχει χιλιοπαικτει κι ακουστει με συγκεκριμενο τροπο, το "αυτι" συνηθιζει.
Θα διαφωνησω ως προς το εαν υπαρχουν λαθη ή οχι, διοτι το δικο μου αυτι πιανει αρκετα σημεια που ειναι εκτος της κλιμακας του ακκορντου, αλλα για χαρη της τεχνικης και της ταχυτητας μπορει να παραβλεπεται, ομως η δυστροπη στιγμη της αρμονιας ακουγεται εντονα!
Καταλαβαινω πως στηριζεσαι αποκλειστικα στο τεχνικο μερος του video ( το οποιο παρεπιπτοντως δε μπορω να καταλαβω γιατι το βλεπω στα 240 μονο...

χανεται μεγαλο μερος του ηχου με αυτη τη συμπιεση ), αλλα καποιοι της "κλασσικης" σχολης θα προτιμουσαν και λιγο...μελωδια σε ολη αυτη την επιδειξη ταχυτητας και δεξιοτεχνειας
Αποψη μου βεβαιως

Ξερω πως υπαρχουν πολλα μελη που χαιρονται να βλεπουν τετοια σολο ( το ειπα και πιο πανω ) κι αφου δεν υπαρχει λογος να συμβαδιζει η μελωδικοτητα με τη τεχνικη, δεν εχω κανενα λογο πανω σε αυτο. Απλως, δε μπορω να το ακουσω ευχαριστα οταν ξερω πως ειναι το αυθεντικο κομματι.
Παρακινδυνευμενη εκλογη κομματιου.