Καιρό είχα ν' ανοίξω θέμα
Ουσιαστικά η ερώτηση είναι: πόση διαφορά κάνει ένας καλός μαγνήτης από έναν stock φθηνό, όταν πρόκειται για παίξιμο χωρίς παραμόρφωση;
Πως έφτασα τώρα μέχρι την ερώτηση... Δεν ξέρω αν θυμάται κανένας, έχω μια Dean Vendetta 1.0. Φθηνή κιθάρα με κάτι ψιλοτραγικούς μαγνήτες.
Το καλοκαίρι που μας πέρασε, αντικατέστησα τον bridge με τον Seymour Duncan JB! Πιο ευχαριστημένος δε μπορώ να είμαι μ' αυτο το θηρίο! Επειδή ο μαγνήτης ήταν left-over ενός φίλου, τον neck δεν τον πείραξα με την προοπτική αν βρεθεί κάτι - μεταχειρισμένο κυρίως - καλό, τότε να τον αλλάξω.
Δεδομένου ότι με τον neck δεν παίζω σχεδόν ποτέ, δεν "καίγομαι" να τον αλλάξω. Βρήκα κι ένα καλό chain στο pc, έχω μια χαρά καθαρό ήχο. Κάτι πήρε όμως το μάτι μου για έναν μαγνήτη για neck και λέω μήπως να τον αλλάξω...
Θα δω όμως σημαντική διαφορά στο καθαρό κανάλι ή δεν αξίζει και τόσο η αναβάθμιση; Εννοείται πως με την προσθήκη του JB στη γέφυρα "είδα το φως", για το neck μαγνήτη όμως δε ξέρω... Αναρωτιέμαι λόγω του ότι καθαρά δεν παίζω και τόοοοοσο πολύ, άντε σε καμιά ηχογράφηση να βάλω κανα intro κι έτσι...