Χμμμ... θεραπευτικές ιδιότητες σε τέτοια μπουκαλάκια; Μην κοροιδευόμαστε!! Απο ό'τι καταλαβαίνω, σε περιόδους κρίσης βγαίνουν προιόντα που θα "κοιμήσουν¨τον κόσμο και θα τον κάνουν να ξεχνά τα πραγματικά του προβλήματα (μπορεί να μην έχουμε λεφτά ούτε για Playstation για να ξεχαστούμε, αλλα έχουμε τουλάχιστον την Canna Cola! Γιούπιιι!!!!). Και επιπλέον θα αφήνουν και κέρδος!!!
Αντε με το καλό και στην Ελλάδα! Και οι επόμενες διαδηλώσεις, θα είναι "καθιστικές" (πουου να περρπατάααω τώωωρα ρε δικέεεε μ'... άαααραξε!)
Και ομως εχει παρα πολλες ιατρικες εφαρμογες με απιστευτα αποτελεσματα και χροοοοοονια τωρα χρησιμοποιειται στην ιατρικη....ψαξτο....!!!
Φιλε μου το ναρκωτικο της εποχης δεν ειναι το χορταρακι .....ειναι η τηλεοραση που αποβλακωνει και διαμορφωνει αξιες και συνηδησεις.....
Βεβαίως και έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Το γνωρίζω αυτό. Απλά δεν πιστεύω πως το εν λόγω αναψυκτικό κυκλοφορεί για αυτές του τις ιδιότητες. Εσυ όταν είδες τη συσκευασία την εξέλαβες για "ιατρικό σκεύασμα";
Και εν πάσει περιπτώσει. επειδή η τηλεόραση αποβλακώνει, η σωστή λύση είναι να το ρίξουμε στο χορταράκι; Έτσι θα λύσουμε τα προβλήματά μας; Απο τη μια αποβλάκωση στην άλλη;
Πρόσεξε: Δεν ασχολούμαι ούτε με το νομικό, ούτε με το ηθικό σκέλος της υπόθεσης. Το ζήτημα κάποια στιγμή ξεφεύγει απο εκεί. Μιλάω για την ενδεχόμενη "εμπορευματοποίηση της αποβλάκωσης". Και μάλιστα σε ωραία πολύχρωμα μπουκαλάκια...
Θα μου πείς: "και τα τηλεοπτικά κανάλια δεν κάνουν το ίδιο;" Ναι, αλλα δεν τα πληρώνω. Και επίσης μπορώ να επιλέξω 2 καλές εκπομπές για να παρακολουθήσω. Και αν καταφέρω να διαμορφώσω τα ποσοστά τηλεθέασης υπέρ των -ελάχιστων- ποιοτικών εκπομπών ίσως και να καταφέρω να οδηγήσω την τηλεόραση σε κάποιο "μονοπάτι ποιότητας" άρα και στην ελάττωση της αποβλάκωσης..
Με το "χορταράκι" όμως τι μπορώ να επιτύχω; Και με τα "ξαδελφάκια" του που περιμένουν στη γωνία, όχι για να με αποβλακώσουν αλλα για να μου κάνουν και χειρότερα; Τι επιλογές έχω εκεί;