Για τις στάθμες τι σκεφτόσουν;
1 ) Θα προτιμουσα λιγοτερο delay/echo στη μποτα ( εως και καθολου ). Στο ταμπουρο πηγαινει μια χαρα ομως
Ακομα κι ενα reverb με ενα μεγαλουτσικο predelay για να δημιουργει μια αισθηση "ουρας" στο ταμπουρο!
2) Υπαρχει μια "ασυμβατοτητα" μεταξυ πιανου και ρυθμικης κιθαρας που ακουγεται στο αριστερο καναλι. Αντιθετως στο δεξι καναλι η κιθαρα ειναι παρα πολυ ωραια με το πιανο. Εαν μειωνες τις χαμηλες του πιανου ( που δε χρειαζονται και τοσο η αληθεια ειναι ) ισως να "ξεκαθαριζε" συχνοτικα το πεδιο και η αριστερη κιθαρα να μη μπλεκοταν τοσο στα ρυθμικα του πιανου!
3) Το μπασο ειναι παρα πολυ ωραιο
Οπως και η φλογερα ( η οποια...πηδει
)!
(1) Αυτό μπορεί να γίνει αλλά είναι κομματάκι δύσκολο "τεχνικά" καθώς το drum set παίζεται από ένα track και ένα vst synth soundfont player (ναι ακόμη δουλεύω soundfonts

) με στο οποίο έχω περάσει το delay. Αυτό που χρειάζεται είναι να αντιγράψω και να βάλω σε ένα καινούριο track και vst synth μόνο τη μπότα χωρίς delay. Πιθανόν να το δοκιμάσω καθώς όντως η μπότα δεν χρειάζεται delay.
(2) Έχεις δίκιο για την αριστερή κιθάρα, είναι πιο δυνατά απότι πρέπει (το διαπίστωσα και εγώ σήμερα όταν το άκουγα στο αυτοκίνητο

). Τις συχνότητες του πιάνου τις έχω ήδη κατεβάσει (έχει eq το συγκεκριμένο κανάλι) αλλά απότι φαίνεται όχι αρκετά...
(3) Θυμήθηκα τα νιάτα μου