Εδώ και μερικές μέρες μου έχει μπει η ιδέα αυτή βλέποντας αλλους συμφορουμίτες να τζαμάρουν μέσω νετ, (το οποιο αν και καινοτόμο δεν με πείθει.) οπότε
έχω την ευχέρια να διαθέσω το χώρο όπου ηχογραφώ και προβάρω για να τον αξιοποιήσουμε φορουμικως
για ένα σοβαρό τζαμάρισμα πρώτου προσώπου.
-Η ημέρα θα είναι
Σάββατο 12 μαρτιου και ώρες 17,30-21,00 . βρίκαμε τους παίκτες, τώρα έχουμε τη λίστα με τα τραγουδια σε κατασκευή!
-Η συγκέντρωση δεν θα είναι ανοιχτή σε όλους αλλά μόνο μέσω δηλώσεων στο φόρουμ και φυσικά σε τέτοιο αριθμό που να τους υποστηρίζει ο χώρος. (
δεν μπορω να εχω 20 άτομα μέσα) όπου οι 18 να είναι κιθαρίστες ,1 μπασίστας και μια φωνή. Γενικά θα προτιμηθεί μια ομαλή διανομή παικτών (2-4 κιθαρίστες , 1-3 μπασίστες, 1-3 ντράμμερς, 3-4 φωνές και υπόλοιπα όργανα σε παραπλήσιο αριθμό.
-Το τζαμ θα ηχογραφηθεί για τη δική σας ασφάλεια
-Ο κάθε παίκτης να μην επαφίεται στον εξοπλισμό του χώρου αλλά να έχει προνοήσει για ότι θα απαιτηθεί (όπως ενισχυτής και όργανα. Το ίδιο ισχύει και για τους υποψήφιους τραγουδιστές
(για λόγους προσωπικής υγειας -φυσικα μιλάμε για το mesh head του μικροφώνου καθώς και της φυσικής εξοικίωσης με αυτό !) Ο χώρος βρίσκεται στην Άνω Γλυφάδα (φαίνεται και απο γκουγκλ μαπ στο προφιλ μου).
φωτογραφίες του χώρου θα βρείτε :
http://www.myspace.com/korgyatopon/photos/albums/atopon-plant-2009/1079611#mssrc=SitesPhotos_SP_AlbumCover_ViewAlbumκαι εδώ
http://www.myspace.com/korgyatopon/photos/albums/atopon-plant-2010/1527573#mssrc=SitesPhotos_SP_AlbumCover_ViewAlbum προβλέπεται χαμός!
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ
χρήστης - Όργανο
YmiRLinG -
Bass guitar kostas80 -
Elec. Guitar Vagtaplan -
Vocals /
Elec. guitarFaidon -
Acoustic Guitar
Miltos (δικος μου) - Drums / percussion (50% πιθανότητα)
George T (δικος μου) - Drums (50% πιθανότητα)
Ριχαρδος Μαυρ/ρος -
Elec. Guitar /
VocalsElrich -
Elec + Acoustic Guitar Φίλος του απο πάνω - Vocals
Konnie - Vocals
Korgy - Keyboards, Tinwhistle
Hot_Sauce -
Elec.guitar / Bass guitar
Βαγγέλης (δικός μου) - Keyboards + vocals
Freemind - keyboards (μικρή πιθανότητα)
Kli-klis - ολα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω
ΕΚΤΟΣ SUPERLEAGUE ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ