Λοιπον ενα-ενα!δν ειπα οτι λεω την αποψη αλλου,την δικια μου λεω τοση ωρα!Για την φρασιολογια,ο moore kai o govan ειναι δυο διαφορετικοι παικτες υπαρχει πιθανοτητα να μ πεις οτι καποιος απο τους δυο δν εχει απιστευτο phrazing????δν ξερω πως εχεις τι εννοια του phrazing στο μυαλο σου,αλλα αν πιστευεις οτι ενα ωραιο vibrato η ενας ωραιος χρωματισμος μισς νοτας μας βαζει ολους σε ενα τσουβαλι τοτε τι να πω,για μενα σκεφτεσαι λαθος!!τωρα,θα ηθελα πραγματικα να μου πεις ποιες ειναι οι επιρροες σου???το γεγονος οτι λαμβανεις ασχημες κριτικες δν σ λεει τπτ δλδ???ολοι ειναι κακοπροαιρετοι και πικροχολοι???αν γραφεις μουσικη για να ικανοποιεις τον εαυτο σου κρατα την να την ακους μονο εσυ,οταν δημοσιευεις κατι εισαι διατεθημενος να φας και κριτικη,οποτε ατοπο να μ λες οτι δν θελεις ν ικανοποιησεις κανεναν αλλο παρα μονο εσενα!δν νομιζω να σ ειπα να απολογηθεις αλλα την κριτικη οποια και αν ειναι εισαι διατεθημενος να την ακους!!τωρα μου λες οτι εχεις αφιερωσει πολυ χρονο και πολυ κοπο ολα αυτα......που ειναι????τωρα το αν εξελισεσαι πιο γρηγορα απο καποιον που πηγαινει σε ωδειο,προσωπικα κλαιν.........βεβαια μου βγαζει αυτο που λες μια αυθορμητη συγκριση με αλλους,αρα σε ενδιαφερει να σου λενε καλα λογια!!!Για τους παικτες που κοπιαρουν τα ειδωλα τους αν το κανουν σωστα πιστεψε οτι καποια στιγμη θα παιξουν και δικια τους μουσικη και θα ειναι εξισου ωραια!!και προτιμω και παλι να ακουω μια κοπια καποιου παρα να ακουω κατι fail........