Λοιπον.. καταρχας το προβλημα ηρθε οταν εγω νυσταζα αλλα πιεζα τα χερια να παιξουν
για να βγει η δουλεια. και οχι απο μελετες. δηλ οταν μελεταμε και μας αρεσει και παιζουμε χωρις πιεση
ειναι πολυ σπανιο να εμφανιστει δυστονια. και πραγματι ο φαμπρα εχει δικιο σαυτο γιατι θυμαμαι
πολυ καλα εκεινα τα βραδυα νυσταζα πολυ και
καταπιεζα τα χερια να παιξουν θελουν δε θελουν.
Παμε στο ψητο τωρα, με βαζει και παιζω μιση κλιμακα ντο ρε μι φα σολ στο μπουζουκι και εχω σπασμους.
μου λεει γυρνα τωρα το οργανο αναποδα δηλ το σκαφος προς τα εξω να μη βλεπω ταστιερα και χορδες
και κανε τη κλιμακα στο πισω μερος της ταστιερας, φου επαθα πλακα, ολα οκ, και κανενας σπασμος.
κανε και μια τετραδα νοτες σι ντο ντο διεση και ρε στο τραπεζι, ολα οκ, και κανενας σπασμος.
τωρα πρεπει να παιζω τη μιση κλιμακα και οταν ερχετε σπασμος πρεπει γρηγορα τα δακτυλα να φυγουν μακρια
απο τη ταστιερα, και τα χειλη μακρια απτο στομιο τρομπετας η αλλου πνευστου.δηλ οτι παθαινουν τα δαχτυλα
παθαινουν και τα χειλη στους πνευστους. αυτο ειναι μεγαλη καταπιεση και μεγαλος παλεμος μεταξυ μυαλου
και δακτυλων,αφου να φανταστητε μετα απο μια ωρα θελω να κοιμηθω απο τη κουραση.
δεν νομιζω ναντεξω, Δυστυχως.. μακρυς και δυσκολος ο δρομος της επιστροφης