Καλησπέρα και από εμένα! Μετά από περίπου 10 μήνες,λόγω στρατού,είναι η ώρα να ξαναγράψω στο φόρουμ!ευτυχία!
Μέσα στη θητεία μου μάζευα όσο μπορούσα χρήματα για να αγοράσω ενισχυτή,ελπίζοντας πως θα έχει κυκλοφορήσει ο Trirec μέχρι να απολυθώ!ο καιρός πέρασε αλλά ο trirec δεν κυκλοφόρησε ακόμα και τώρα! Αν και πιστεύω θα είναι πολύ καλό εργαλείο,δεν μπορούσα να περιμένω πότε θα βγει για να τον αγοράσω! Τελικά,το ποσό που μάζεψα ηταν με λίγο ζόρι 550 ευρώ. Ψάχτηκα και για τον 6262 μεταξύ άλλων,μιας και είναι και καλή η τιμή του σχετικα,αλλά τον δοκίμασα και σε ένα φίλο που τον είχε και έμεινα ικανοποιημένος και γενικότερα ήμουν σίγουρος πως θα καταλήξω εκεί. Τελικά ψαχουλεύοντας βρήκα μια μέρα,μια αγγελία ενός ENGL Fireball 60 1ης γενιάς(με τον καθρέφτη στην πλάκα των ρυθμίσεων) στα 500 ευρώ

. Ομολογώ πως σταμάτησα να σκέφτομαι τον bugera. Μεσα σε δυο μέρες τον δοκίμασα και τον πήρα!'Ηταν σε πάρα πολυ καλή κατάσταση. Ο ενισχυτής είναι τρομερός για μέταλ και νομιζω με μία καλύτερη καμπίνα απο την Bugera 4x12 που παίζω,πιστεύω θα σκοτώνει.Πάντως ο 6262,και ειδικά ο combo παραμένει στις επιλογές μου,ως ένας low budget ενισχυτής που προσφέρει πολυ καλές υπηρεσίες!