Να μιλήσω σαν υπερήφανος κάτοχος του Fat Foot.ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ.
Βέβαια δεν έδωσα 400 ευρώ αλλά 220 και το πήρα μεταχειρισμένο.Επειδή είχε ένα μικρό "σπάσιμο" στο βάψιμο ο Telegun είχε κάνει μια μόντα στον ιδιοκτήτη του πριν του το πουλήσει.Είχε βάλει ένα μικρό διακόπτη που πρόσθετε ένα mid-boost.Από όσο ξέρω κάτι τέτοιο δεν έχει κανένα άλλο Fat Foot.
Μιλάμε για ένα πετάλι με 3band EQ,"Edge" Knob,και Knobs για Gain,Volume και Solo.Συν 2 διακόπτες ένας Low-High Gain και ένας Extra Gain On-Off.Από πίσω έχει και μια "βίδα" η οποία γυρνάει από Tight mode σε Loose mode.Δηλαδή από σφιχτό distortion σε πιο χαλαρό σε στυλ Hard Rock.Επίσης on και solo mode για να βγαίνεις μπροστά στα σόλο(το vol αυτού ρυθμίζεται από το "Solo" knob) και γλυκαίνει και στρογγυλεύει τα πρίμα.Δηλαδή μιλάμε για όγκο και στα καντίνια.
Δηλαδή μπορεί να καλύψει ένα ευρύ high gain φάσμα,από thrash-death metal σε πιο Hard Rock-Pozer καταστάσεις.Τα low gain του δυστυχώς δεν τα έχω τεστάρει καθώς για αυτόν τον λόγο είχα και έχω τον ENGL Screamer μου και ένα Jam Tubedreamer 88.
Γενικότερα στο σπίτι όταν παίζω χρησιμοποιώ τον εξής συνδυασμό.Για vintage low-mid gain το Tubedreamer,για Hard Rock ήχους τον Screamer και για Metal το Fat Foot.Αν και τα lead μου αρέσουν με την χροιά και την ζεστασιά του Screamer.
Από την άλλη είναι λίγο βαρύ και ογκώδες πετάλι και έχει 17 Volt τροφοδιτικό made by Telegun.Λογικό καθώς είναι λαμπάτο.
Επίσης το ότι είναι λαμπάτο σημαίνει ότι έχει την ίδια απόδοση και σε τρανζιστοράτο ενισχυτή.
Θυμάμαι όταν το είχα πάρει και είχα πάει για πρόβα στο στούντιο ενός φίλου και στο έβαλα σε έναν Hughes & Kettner λαμπάτο και σε σχετικά χαμηλή ένταση το πετάλι έβγαζε ΠΟΛΥ ΟΓΚΟ.Ο φίλος έμεινε μαλ**ας και ανοιχτό το στόμα.

.Είπε πως κανένα άλλο πετάλι δεν ακουγόταν έτσι σε αυτήν την ένταση.
Γενικότερα αν σκέφτεται κάποιος την αγορά του,το προτείνω με κλειστά μάτια.Βέβαια είναι αρκετά ακριβό για τον μέσο Έλληνα και τον μισθό του.Εγώ υπενθυμίζω πως το πήρα κοντά στα 220 ευρώ και ήταν σαν καινούργιο.
ΑΥΤΑ.