το 2 φορες το ειπα για να καταλαβει ο φηλος οτι δεν ειναι για πολλους πειραματισμους και οτι δε μπωρεις να βαζεις και να βγαζεις ταστα μεχρι να μαθεις. νταξ αν εισαι ελαφροχερης μπωρεις και 4-5 φορες να τα αλαξεις οκ δεκτο μετα ομως πας στον μπλε καδο και το στελνεις στην ανακυκλωση. απλα.
οι επαγκελματιες επισης δεν εχουν σχεση στο θεμα αυτο δεν καταλαβαινω πρως τι αυτη η τοποθετηση. ο φηλος δεν ειναι επαγκελματιας που λιωνει μια κιθαρα 15 ωρες τη μερα καθε μερα.
εγω σλαπαρω καθε μερα το μπασο μου (ibanez srx305) επι 1,5 χρονο και ταστα δεν θελει.
σετ απ μονο το εχω κανει (μονος μου) και δεν τασταρει . ισως επηδη δεν παιζω μονιμα πυξ λαξ αλλα σε ολη τη ταστιερα και φαγωνωνται ομοιομορφα.
επισης στα χερια μου εχω μια απο τις κιθαρες του γνωστου πανκ σηγκροτηματος πανικος ibanez rg series οπου εχει κανιβαλιστει στη κυριολεξια απο το 1997 και ταστα δεν εχουν αλαχτει ακομη και δεν εχει σοβαρο προβλιμα στα ταστα. εχει μεν φθορα αλλα παιζει καλα ακομη με ενα καλο σεταρισμα.
επισης θελω να ξερεις οτι ουτε εγω θελω να το παιξω εξυπνος και θεορω πως λεμε γνωμες και αποψεις για να γινομαστε καλητεροι