Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πως θα ξεβάψω μια les paul(epi) στην οποία θέλω να αλλάξω χρώμα;;;Μπροστά πίσω και πλάι,όχι λαιμό.Τι πρέπει να προσέξω με το binding;;; Γυαλόχαρτο κατευθείαν ή νίτρο και μετά γυαλόχαρτο(δεν ξέρω με τι είναι βαμμένη);;; Θέλω να μου πείτε ποιόν θεωρείτε των καλύτερο τρόπο έτσι ώστε να μην βλάψω το όργανο και όχι πως να μου περιγράψετε τις διαδικασίες(άλλωστε εδώ είμαστε και ρωτάμε αν κάτι προκύψει)
αν ομως θελεις να την βαψεις αλλο χρωμα,δεν χρειαζεται να τριψεις μεχρι να φανει ξυλο...αρκει ενα τριψιμο να φυγει το λουστρο (μεχρι να αρχισει να θαμπωνει το χρωμα) κ μετα περνας το καινουργιο χρωμα σου απο πανω...τα χρωματα ειναι ιδιαιτερα καλυπτικα κ θα σκεπασουν το παλιο χρωμα,συν οτι το παλιο χρωμα απο κατω θα παιξει κ το ρολο του sealer...παρε spray dupli color διαβασε κ το diy του marathon στην σελιδα του κ καλη επιτυχια.
Δεν έχει σημασία.απλά το ανέφερα γιατί μου φάνηκε παράξενο,δεν ήξερα οτι έπαιξε τέτοια φάση με τα ξύλα.Το πάνω μέρος θα βαφτεί άλλο χρώμα έτσι και αλλιώς!!Απλά να μου πείτε με το βάψιμο τι παίζει.Δεν ξέρω και αν έτσι όπως τα έχω γράψει βγάζουν νόημα βέβαια αλλά δεν πειράζε ναι ρε Noe απλά είμαι λίγο ψείρας και για αυτό κάνω ερωτήσεις για να βγει καλο αποτελεσμα απο τη πρώτη φορά
2)κανεις ενα τεστ για να βρεις τι διαλυτη εχει η κιθαρα.παρε διαλυτη νιτρου και πολυουρεθανης.βαλε δοκιμαστικα σε ενα σημειο μια ποσοτητα απο καθενα να δεις με ποιο αντιδρα ...οποιο φαινεται να το επηρεαζει ειναι και ο διαλυτης..
φυσικα αν ειναι ο ιδιος...εχεις δει αυτους τους μαρκαδορους για αυτοκινητα που "σβηνουν"τις γρατζουνιες???δεν ειναι τιποτα αλλο παρα διαλυτης που διαλυει το χρωμα απο τις γειτονες περιοχες και τις εναποθετει στισ γρατζουνιες...