Καταρχήν,βάλτε τους εγωισμούς και τις περηφάνειες σας στην άκρη διότι πιό πολύ ζημιά θα κάνετε ο ένας στον άλλον και δεν θα βγάλετε τίποτα παρά μόνο μικρότητες και ασόβαρες συγκρούσεις(με ταπεινή έννοια το λέω).Πρώτον,νομίζω ότι δεν βοηθάς τον εαυτό σου με την στάση που κρατάς και με αυτά που του είπες...κάνεις κακό και στον φίλο σου και ιδίως στον εαυτό σου άμα προσπαθείς να αποδείξεις κάτι το οποίο είναι αποδεδειγμένο ούτως ή άλλως και αυτονόητο σε όλο τον μουσικό κόσμο για τα υπέρ της κλασικής μουσικής (σταμάτα να μιλάς στον φίλο σου για κλασική,
μάλλον τραυματική εμπειρία θα είχε.Το έχετε συζητήσει αυτό το θέμα σοβαρά και ανοιχτά; Eσύ πάντως τον ξέρεις καλύτερα...).Δεύτερον,άμα ο άλλος το συνεχίζει το θέμα,πές του με ήρεμο τρόπο: φίλε εμένα μ'αρέσει και γουστάρω την κλασική διότι μου προσφέρει αγαλλίαση και ηρεμία χωρίς να πείς τίποτα παραπάνω,χωρίς υπέρ-αναλύσεις και ιστορία (εσύ μούκου) και ας τον να λέει ότι θέλει,μπορεί να το καταλάβει κάποια στιγμή, απο εκεί και πέρα άστον να πιστεύει ότι θέλει...εσύ του το είπες πάντως και κέρνα τον κανά καφέ

(αυτήν την στάση κράτα όμορφα και ωραία με χαμόγελο και χωρίς την παραμικρή εμπάθεια στις απαντήσεις σου πρός τον φίλο σου). Και τρίτον,η κλασική μουσική είναι η κατεξοχήν ποιοτική μουσική "της δύσης" όπως είπα παραπάνω.'Ολος ο κόσμος το ξέρει αυτό βαθιά μέσα του έστω και αν δεν την ακούει, στο υποσεινήδητο και στο ασυνείδητο πάντως γίνεται θαυμαστή δουλειά και σε ψυχολογικό,συναισθηματικό και ιατρικό τομέα επίσης. Αυτά, ελπίζω να μήν είπα πολλές μπαρούφες και αν είπα then I am sorry.
Y.Γ. άκου βρε αδερφέ αυτό που σε γεμίζει και σε ευχαριστεί και άσε τους άλλους να χτυπιούνται και να βρίζουνε. Πρέπει να περάσει ντέ και καλά ο δικός τους εγωισμός δηλαδή; No sir! Και κάτι άλλο, ο φίλος σου λέει ότι είναι για φλώρους η κλασική, τότε όλος ο κόσμος είναι φλώρος...οπότε όλα καλά διότι στο ίδιο πλοίο αρμενίζουν "εκατομμύριοι".