Αποστολέας Θέμα: Δεν θα δακρύσω πια για σένα (143η διασκευή!!! χαχαχα)  (Αναγνώστηκε 3360 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Γιάννης Σ.

• Θαμώνας
  • Φύλο: Άντρας
  • Punk Rock & Don't Stop!!!
    • Προφίλ
Ξέρω, το έχω αλλάξει τα πετρέλαια πολλές φορές το κομμάτι αυτό αλλά μ'αρέσει πολύ και κάθε φορά αισθάνομαι ότι κάτι του λείπει. Ας ελπίσουμε ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που το πανκροκάρω...
 ;D

http://www.youtube.com/watch?v=2f0CpHxyrYo
Respect Existance or Expect Resistance

Αποσυνδεδεμένος diwattos

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
punk is not dead  ;D
πολυ καλο φηλε σηνεχισε τη καλη δουλεια

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
Come on punk, make my day!  ;D
Ενδιαφέρουσα προσέγγιση, μ'άρεσε ο τρόπος που το ξέσκισες... ;)
Ελπιζω πάντως να ασχοληθείς περισσότερο με το να βελτιώσεις την ποιότητα των ηχογραφήσεών σου και την μίξη. Και να χρησιμοποιήσεις κανονικά όργανα, ή καλύτερα samples. (αυτό το συνθ μπάσο, με σκοτώνει!  :P )

Αποσυνδεδεμένος ohmygodtheykilledkenny

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
χαχαχα ωραίος φίλε, δεν μαρέσουν οι Πυξ Λαξ αλλά εσύ το έθεσες ωραία  ;) Το μπασο και εμένα δεν με τρελαίνει πολύ

Αποσυνδεδεμένος Γιάννης Σ.

• Θαμώνας
  • Punk Rock & Don't Stop!!!
    • Προφίλ
Ευχαριστώ παιδιά για τα σχόλια, εγώ δυστυχώς σχολιάζω πολύ λίγους. Δεν το κάνω επίτηδες, απλά είναι λίγοι αυτοί που ασχολούνται με την πανκ ροκ μουσική. Θα αλλάξω σ'αυτό από τώρα και πέρα, σόρυ..  ::)

Τα όργανα είναι ένα θέμα. Πέρα από την κιθάρα που παίζω εγώ, τα άλλα (ντραμς, μπάσο) είναι του guitar pro που είναι πολύ τυποποιημένα και αρκετά ψεύτικα. Δεν ξέρω αν υπάρχουν καλύτερα προγράμματα για αυτά, γνωρίζει κάποιος;
 :)

Αλλά στο συγκεκριμένο τραγούδι έβαλα τόσο πολύ ...όργανα υπολογιστών διότι το αρχικό τραγούδι στο σόλο ας πούμε έχει ακορντεόν που βγάζει μια γλυκά μελαγχολία που δεν έβγαινε με την ηλεκτ. κιθάρα. Σαφώς ακούγονται κάπως ψεύτικα αλλά είναι τόσοι πολλοί οι ήχοι που θες να βρεις, που να τους βρεις; Ίσως θα πρέπει να το ψάξω στο φόρουμ...
Respect Existance or Expect Resistance