λοιπόν καταρχήν δεν θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να γίνει διαφωνία αυτό, ούτε να δούμε ποιος είναι καλύτερος ο waters o hetfield ή o haneman o καθένας έχει την τεχνική του και μαγκιά τους, για εμένα παίζει λάθος ο waters και λάθος είναι που σφίγγει το χέρι του, όπως λάθος παίζει και ο haneman μόνο αγκώνα όπως ανορθόδοξα παίζει και ο hetfield όπως λάθος παίζει και και ο zak wylde. Ο λόγος που το έγραψα είναι για να σε προλάβω να μην πάθεις ζημιά στο χέρι σου όπως έπαθα και εγω, και εγώ έσφιγγα και έπαιζα με τον αγκώνα και έπιανα τέτοιες ταχύτητες αλλά την πάτησα και όταν μια μέρα το χέρι μου πρήστηκε και δεν έκλεινε για μια εβδομάδα τότε έβαλα μυαλό (και ακόμα έχω προβλήματα).
Η συμβουλή μου είναι ότι αν για κάποιο λόγω δεν μπορείς (ακόμα) να πιάσεις ταχύτητες με τον "normal" τρόπο παιξίματος όπως παίζουν όλοι κιθαρίστες του κόσμου πλην εξαιρέσεων τότε μάθε την τεχνική του hetfield μιας και το αναφέρει στο video. είναι με τον καρπό χωρίς καθόλου κούραση και δεν θα υπάρχει ρυθμικό που να μην βγάζεις, το μόνο κακο ότι θα έχεις λίγο "ξύσιμο" παραπάνω στον ήχο σου. Επίσης μιας και πιάσαμε τα ρυθμικά, δεν θυμάμαι να έχω δει κανέναν να παίζει σολο με τον αγκώνα εκτος ίσως απο τους slayer..... καλή συνέχεια......
sorry απ ολους για τα ορθογραφικά μισή ωρα το διόρθωνα......