Προσωπικά εάν είχα 1000€ για ενισχυτή, θα προτιμούσα ξεκάθαρα κάποιον Ευρωπαϊκό, αντί για Κινέζικο.
Δεν έχω κανένα λόγο να διαφωνήσω, ειδικά μαζί σου που είσαι ο "γκουρού" του είδους!
Πλην όμως (κατα την άποψή μου πάντα), ένας Bugera είναι πολύ καλή περίπτωση για:
1) Κάποιον που όταν λέει "βάζω οροφή τα 1300 ευρώ" συνήθως παρακαλάει απο μέσα του να βρει αυτό που θέλει με 1100 ευρώ ή και πιο κάτω γιατί ξέρει πως για να φτάσει τα 1300 ευρώ θα χρεωθεί άσχημα. Δε λέω πως έτσι σκέφτεται το παιδί, αλλα κρίνω απο τον εαυτό μου που ξεκινάω για 1000 ευρώ και καταλήγω στα 1300, βρίζοντας τον εαυτό μου που υπερχρεώθηκε
2) Κάποιον που παίρνει στα σοβαρά το θέμα "καμπίνα" και καταλαβαίνει πως αν δώσει 1000 ευρώ για κεφαλή θα καταλήξει με καμπίνα "Bugera"
3) Κάποιον που δεν έχει μεγάλη εμπειρία απο λαμπάτους ενισχυτές και θέλει να πάρει κάτι πιο οικονομικό, να το στίψει όσο μπορεί και μαθαίνοντας μέσα απο αυτό (ή μέσα ΚΑΙ απο αυτό) να καταλήξει στον πολύ ακριβό ενισχυτή που θα τον συντροφεύει για μια ζωή.
4) Κάποιον που έχει διαβάσει σε διάφορα forums πως ακόμα και οι πολύ ακριβοί ενισχυτές (πχ. Mesa Boogie) έχουν μέσα τους μπόλικα Κινέζικα parts (δεν έχω ίδια πείρα, αλλα το έχω διαβάσει πολλές φορές) και προτιμά να δώσει το 1/3 των χρημάτων και να έχει έναν original made in China ενισχυτή!!!
5) Κάποιον που σκέφτεται σήμερα το σπίτι και την πρόβίτσα αλλα ξέρουμε πως μόλις πάει καλά η προβίτσα, θα αρχίσει να σκέφτεται το live και τα πολλά watts που θα "ταρακουνήσουν" το κοινό!!
6) Κάποιον που έχει ακούσει πχ. τον 333XL (του οποίου είμαι ιδιοκτήτης) και έχει καταλάβει τι σημαίνει "πεντακάθαρο" καθαρό κανάλι και modern metal high-gain στα οποία το συγκεκριμμένο μηχάνημα τα πάει πάρα πολύ καλά (και με 800 ευρώ παίρνεις και 2ο για ώρα ανάγκης).
7) Κάποιον που έχει καταλάβει πως ελαττωματικός Bugera θα βγεί μόνο στην 1η παρτίδα (να την αποφύγει όπωσδήποτε!! ) Απο τη 2η παρτίδα και μετά, τα όποια προβλήματα λύνονται και οι ενισχυτές τους δουλεύουν μια χαρά.
Δε λεω πως οι συγκεκριμμένοι ενισχυτές συναγωνίζονται στα ίσα τους Diezel τους ENGL ή τους H&K, πλην όμως στα λεφτά τους είναι πάαααρα πολύ καλοί και το οτι είναι Κινέζικοι δε λέει και τίποτα στην πραγματικότητα. Τα ίδια έλεγαν πριν κάμποσες δεκαετίες για τους Ιάπωνες και μετά για τους Κορεάτες και τώρα...

Ας μην είμεθα "ρατσιστές" λοιπόν
Απο καθαρά τεχνική άποψη, συμφωνώ μαζί σου, το ξαναλέω. Άλλωστε δε γνωρίζω ούτε το 1/20 αυτών που γνωρίζεις εσύ για αυτά τα θέματα! Απλά εκέφτομαι και λίγο πιο... πρακτικά, χωρίς να σημαίνει πως έχω και δίκιο...