....γίνεσαι πιο συγκεκριμένος σε παρακαλώ,αν και νομίζω πως κατάλαβα σε ποιόν απευθύνεσαι.
Προφανώς και όχι σε σένα...
Πιστεύω ακράδαντα ότι όποιος έχει την ικανή και αναγκαία νοημοσύνη για να μπει σε ένα μουσικό φόρουμ, να πετάξει μια βόμβα περί απάθειας, ουδετερότητας και
ωχαδερφισμού, έχει τη νοημοσύνη να καταλάβει ότι απευθύνομαι σε αυτόν.
Τώρα για να μην προσβληθεί κανένας γιατί τα έχουμε δει και αυτά Livetoplaylive αν δεν είσαι κι εσύ ένα 15χρονο Αμερικανάκι άνοιξε κανένα βιβλίο παραπάνω σε παρακαλώ
και όταν ωριμάσεις και πέσεις από το δέντρο της αμάθειας από το οποίο πρέπει να έχεις μια εξαιρετικά αστεία θέα, έλα να μας βρεις.
Δεν έχει νόημα να προσπαθήσουμε να σε πείσουμε για κάτι το οποίο απ ότι φαίνεται έχεις ήδη αποφασίσει, είναι μια στάση ζωής εξάλλου.
Και όσοι φοβάστε τους καρκίνους κλπ κλπ ας τα αφήσουμε και αυτά κατά μέρος.
Δεν γνωρίζω επαναστάτη που να τον απασχόλησαν ποτέ αυτά.
Livetoplaylive εγώ μια χαρά θα μαι και δεν καταλαβαίνω και τίποτα και απο κανέναν. Και στην τελική ως άκρως εγωιστικά όντα που είμαστε οι άνθρωποι, όλα για ένα κούτελο τα κάνουμε.
Επειδή όμως το δικό μου είναι καθαρό, πάρε το δικό σου από μπροστά μου γιατί μου κρύβει τη θέα.
*Το..λογοτεχνικό ύφος είναι επιτηδευμένο για να μασκαρέψει το θυμό μετά από αυτά που διάβασα. Δεν τριγυρνάω με χλαίνη και τριαντάφυλλο στους δρόμους.