Καλησπερα.Οπως οι ποιο πολλοι απο εμας ετσι κι εγω μελεταω και παιζω(μπασο) μεσα στο δωματιο μου.Το δωματιο εχει βιβλιοθηκη,ντουλαπα,γραφειακι κτλ.Επισης εχει ξυλινο πατωμα.Το θεμα ειναι πως οτι και να κανω δεν μπορω να βγαλω εναν αξιολογο ηχο απο τον ενισχυτη μου.Αν τον παω μισο μετρο απο τον τοιχο τριζουν μεχρι και τα πιατα στην κουζινα,μαζι με τις ντουλαπες.Αν τον φερω ποιο κοντα στο κεντρο του δωματιου ο ηχος ειναι ενα χαλι και μισο.Στην γωνια παλι τριζουν τα παντα.Εχω αρχισει και νιωθω περιεργα διοτι ενω εχω εναν αρκετα αξιολογο μηχανημα της GK με 12 ιντσες ηχειο που δεν ηταν και φθηνο, δεν μπορω να παιξω πανω απο το 2-3(flat ρυθμισεις).Ενταση που την ειχα ανετα, και με τον marshall 30 βαττ που ειχα πριν και με σαφως λιγοτερα χρηματα.Υπαρχει καποια πατεντα-συμβουλη ωστε να μειωσω τα μπουμαρισματα? να βαλω μοκετα κατω απο τον ενισχυτη? να βαλω κανα μαξιλαρι στον τοιχο?να γεμισω αυγοθηκες το δωματιο?να τον δωσω να παρω αλλον?Μονο σε μεγαλο ανοιχτο χωρο τα πραγματα ειναι μια χαρα αλλα δυστηχως τετοιο χωρο δεν εχω.Ευχαριστω πολυ.