Να σε ρωτησω κατι φιλε ΚοrakidisN τελειως φιλικα κ δεν εχω κανενα σκοπο επιθεσης βεβαια......
Πως θελεις να ακουσει καποιος τις αξιολογες διασκευες σου αν ποτε σχεδον δεν ασχολεισαι κ με τις διασκευες αλλων μελων?
Δεν ειναι λιγο αδικο?
θελω να ξερω την γνωμη σου πανω σαυτο.............
Εργάζομαι full time ως μπάρμαν και τα ωράρια μου ειναι 10+ ώρες τις πιο πολλές φορές. Βγάζω περίπου ένα βίντεο το μήνα γιατί δεν έχω χρόνο ούτε καν να ηχογραφήσω τα βασικά που γίνονται σε 1 μέρα. Μου είναι πολύ δύσκολο να ακολουθήσω τη ροή του φόρουμ και να συμμετέχω σε όλα τα κλίψ. Αυτο φυσικά και είναι άδικο για τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ. Θες να σου πώ και κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει ? Και το στεφτόμουν πριν ανεβάσω το τελευταίο κλίπ. Όταν βλέπω απλά ένα λίνκ απο ένα κόβερ πολλές φορές ακόμα και απτη κούρεση η τη βαρεμάρα δε μπαίνω στη διαδικασία να πατήσω πάνω του και να με στείλει σε καινούργια σελίδα! Πιστεψέ με αυτό δεν είναι τυχαίο!Καμιά φορά σκεφτομαι ότι δεν είναι και πολύ λειτουργικό και σε αποθεί λίγο στη περιήγηση! Πχ για να δώ 5 κόβερ απο κάποιους φίλους συμφορουμίτες πρέπει να ανοίξω 5 καινούργιες σελίδες!
Άν ήταν ενα player μέσα στο φόρουμ να μη σε αναγκάζει να φύγεις απο αυτό για να δείς ένα κλίπ η να ακούσεις ένα κομμάτι θα ήταν πολύ καλύτερο! Τώρα αυτό θα μου πείς δεν έχει και πολύ σχέση. Γενικότερα όμως αυτό σηκώνει ολόκληρο θέμα για να κουβεντιαστεί!
Τέλος θα σου πώ πως μπορεί να μη συμμετέχω ενεργά αλλα παρακολουθώ πολλά κόβερ η κομμάτια φίλων στο φόρουμ και του υποστηρίζω στο myspace τους η το youtube!
Σιγά σιγά που θα τελιώσει η σεζόν και θα είμαι άνεργος με το καλό πίστεψε με εδω μέσα θα είμαι όλη μέρα