Δεν ειπα να αμφισβητουμαι ->ε τις ξενες λεξεις.
Σου διόρθωσα ενα ορθογραφικό
Θα έπρεπε τουλάχιστον να εκτιμήσεις τις απόψεις των άλλων, και την προσπάθειά μας να σε βοηθήσουμε. πάρε τώρα και ορισμούς στα τούρκικα
distorion = σαματά
gain = σαματά κοντρόλ
reverb = γιαβρίμ βριμ βριμ ριμ ριμ ιμ ιμ γιαβρίμμΜΜΜμμμμμμμμμμ...μμ..μ..........
reverb=αντήχηση.
και το echo πως θα το έλεγες ??
Ακου κει "Κριμα δεν ειναι?".
Κρίμα είναι για εμάς, γιατί τους εαυτούς μας θα ταλαιπωρούσαμε αν γράφαμε το overdrive ως "υπερτροφοδοτηση σήματος" και το distortion "παραμόρφωση ημιτονοηδούς σήματος". Ειδικά αν σκεφτείς οτι είναι το ίδιο πραγμα, αλλά το ένα ακούγεται πιο παλαιακό (vintage). Αυτή είναι η ακριβής μετάφραση αν θες να το μεταφράσεις σωστά και να σου βγει και ο λεξάριθμος
Εγώ πάντως για πλάκα διατειθομαι να σου μεταφράσω όποια λέξη θες, αρκει να μου μεταφράσεις στα ελληνικά το "ROCK". (Και να μείνω ικανοποιημένος απο την απάντηση σου εννοείται)
Με εκπλησσει η γλωσσομαθεια σου (μεχρι και τουρκικα ξερεις

)[size=78%] [/size][size=78%].....ευχαριστω που ασχοληθηκες και απαντησες [/size]
DIVA MODE ON:
(αντιγράφω πλήρως το στυλάκι σου)
Να προσέχεις πως μιλάς αν θέλεις σοβαρή αντιμετώπιση.
"τι διάολο είναι αυτά;"
Και μετά στον Hot_sauce καμπούρη και καλσόν;
Δε με ενοχλεί που είσαι εμφανώς άσχετος. Όλοι υπήρξαμε και όλοι παραμένουμε σε πολλά θέματα.
Αλλά η αγένεια και το θράσος σου είναι απαράδεκτα.
Και ένα κουμπάκι αναζήτηση πάνω δεξια; Έχει σχεδόν 10 χρόνια που είναι εκεί.
Από τα 20.000+ μέλη που έχει το φόρουμ είσαι ο μόνος που είχε αυτή την απορία δηλαδή;
Τράβα ξεστραβώσου τώρα "ελληνόφρων" και μάθε κανα ακόρντο.
Και μη διανοηθείς να μου απαντήσεις με εξυπνάδες, με κουράζεις.
EDIT: Επειδή έψαξα, τι σκατά έψαξες ρε "παίδα" στο google; Εγώ γιατί τα βρήκα όλα;
Δεν ειχα σκοπο να σου μιλησω αλλα επειδη μου την σπας θελω να σου πω οτι δεν με νοιαζει τι εντυπωση σου εδωσα.Ειδα και τους δικους σου τροπους.Σιγουρα δεν ειμαι ο μονος που ειχε αυτες τις αποριες.Πολλα αλλα μελη θα εχουν τετοιες αποριες.Το γιατι δεν ανοιγουν θεμα για να κανουν ερωτησεις ειναι δικο τους θεμα.
Ελληνοφρων

χαχαχαχα...Υπνοβατη ξυπνα
Εσυ ξεστραβωσου.Εχω μαθει ακορντα.Εσυ εχεις μαθει τιποτα

μπαααα..Στις πεντατονικες θα εμεινες (και για να σε προλαβω δεν το παιζω κατι)
Εσυ παλι δεν με κουραζεις...ισα ισα που γελαω.....
Βρηκα τα διπλασια στο google.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hot_sauce
σορρυ.....