Πάααααρα πολύ ωραίο παίξιμο! Είμαι περίεργος πως θα ακουγόταν με (πιο) καθαρό ήχο. Ίσως και λίγο πιο δυνατά στη μίξη.
Το backing track είναι έτοιμο ή σπιτικό κι αυτό;
Ευχαριστω φιλε.
Το μπακιτρακι ηταν απο ντελιβερι
Ειπαμε σπιτισιο αλλα οχι κι ετσι. Με cooledit και soundblaster που πας?
Φορτωσα σε ενα καναλι το ετοιμο μπακιτρακι, σε ενα αλλο εγραψα την lead κιθαρα και σε δυο ακομα τις κιθαρες του outro. (αυτοσχεδιασμοι στην αρχη, που μελετηθηκαν λιγο μετα, για καλυτερη εκτελεση και συνοχη)
Απλα πραγματα.
Δεν γουσταρω κιολας προγραμματισμους κλπ σε αυτα τα ειδη.
Σου τρωνε το χρονο τσαμπα, αφου για να ακουστουν καλα θελει πολυ δουλεια αν εισαι και ψιλοαρρωστος με τα ακουσματα.
Κι αν σου βγει και κατι καλο συνθετικα (θεματακια κλπ) πανω στα τζαμαρισματακια σε μπακιτρακ, τα κρατας και τα βαζεις οπου θελεις, σε δικη σου οριτζιναλ συνθεση.
Ο ηχος ειναι ενα θεμα.
Βασικα λογω δουλειας (ατιμη κενωνια) τα τελευταια χρονια ειχα παραστρατησει και ημουν ή στο πολυ shredding (πεταλιερες, διπλοι μαγνητες και δεν συμμαζευεται) ή στις ακουστικες,
Καλα, τραβατε με κι ας κλαιω δλδ, αλλα οι μονοι μαγνητες και η λαμπα ηταν το στοιχειο μου.
Ο ηχος που ακους ειναι clean για τα δικα μου στανταρ σε lead.
Αποφασισα τωρα τελευταια να επαναφερω στην ενεργο δραση τον παλιο μου εξολπισμο και να επανερθω στο δρομο του θεου.
Ετσι οι ηχοι που ασχολουμαι τωρα δεν εχουν και πολυ γκαζι. (ασχετα αν δεν εχω γραψει με τον εξοπλισμο αυτο -αφου δεν παιζει σε σπιτι- αλλα με προσομοιωσεις αυτου).
Εξαλλουν αν ο ηχος στο κομματι ηταν clean θα με οδηγουσε παικτικα σε αλλα μονοπατια, πχ jazzy ιντελεκτγουελ και εγω ειμαι παιδι των blues, funk, rock αντε και hard rock (αλλα και με αλτερνατιβ εκλαμψεις κατα περιοδους, σε στυλ soundgarden, pearl jam, πιο περιεργα procupine tree αλλα και metal οπως παλιο στυλ pantera ή και νεο στυλ sevendust , οχι παντως τιποτα αιρον μειντεν και μεταπλυτα).
Ο ηχος ειναι ουσιαστικα προσομοιωση παλιου marshall 45 με τσιμπημενο gain και ενα compressor πεταλακι.
Μαγνητης διπλος μεν, σπλιταρισμενος δε να παιζει μονός, απο μια παλια prs (της δουλειας κι αυτη), γιατι τη μια strat την ειχα στο στουντιο και η αλλη θελει ταστα.
Απο την αλλη αν επαιζα shred θα ακουγοταν σαν μεταλάς που προσπαθει να παιξει funk, ή χειροτερα (κατα την αποψη μου) σαν fusion μουσικη για τσοντες, που δεν γουσταρω καθολου (οχι τις τσοντες, τη μουσικη

)
Αυτα και σορυ για το μεγαλο ποστ.
Περναει η ωρα, σημερα ρεπο.