Γεια!
Μετά από αρκετό χρόνο, ξανανεβάζω καινούργιο τραγούδι! Είναι αυτό:
Συννεφιασμένες ΜελωδίεςΟνομάζεται "Συννεφιασμένες Μελωδίες". Τη μουσική, την έγραψα μέσα στο πλοίο το καλοκαίρι του '10, τους στίχους και τη μελωδία φωνής τα έγραψε η Λίνα Παπαναστασίου το φθινόπωρο του '10, ενώ η ηχογράφηση, μετά από αρκετές αναβολές, ολοκληρώθηκε φέτος. Τραγουδά η Μαρία Οικονόμου.
Και τα κλασικά που παρουσιάζω λεπτομέρειες, ενορχήστρωση δική μου. Χρησιμοποιήθηκε για όλα το μικρόφωνο AKG Perception 100 (πλέον discontinued στην αγορά), κιθάρα η ακουστική Taylor 110CE, η ηλεκτρική (line) η Stratocaster made in mexico της αδερφής μου, κοντραμπάσο με αληθινό κοντραμπάσο, ηλεκτρικό είναι το άταστο 5χορδο το Warwick εκείνο το Custom που έχω (παραγγελία του Λογοθέτη, Custom Corvette, made in Germany), μεταλόφωνο αληθινό, Rhodes είναι γραμμένο line in stereo από το Korg SG1D.
Χρειάστηκε κι άλλη δουλειά (που δεν έγινε) στις χροιές, γιατί το τραγούδι έχει βγει εξαιρετικά πριμαριστό. Θα φτιαχτεί σε επανεκτέλεση στα προσεχή χρόνια. Κι ίσως το παράκανα στη φωνή με τον κομπρέσσορα.
Α! Και στα τύμπανα, είναι Addictive Drums, προγραμματισμένα νότα νότα όπως πάντα.
Περιμένω εντυπώσεις!