Ωραίες οι ιδέες σας. Προσωπικά, συμφωνώ με όλες. Ό,τι και να κάνουμε τελικά, καλό θα είναι... αρκεί να οργανωθεί καλά και να υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετά μέλη. Αλλά ακόμα κι αν έρθουν λίγα μέλη, τουλάχιστον θα υπάρξει μια σημαντική εμπειρία για επόμενες παρόμοιες εκδηλώσεις.
Το πρώτο θέμα λοιπόν είναι η εξεύρεση χώρου. Όσοι έχετε επαφές με χώρους που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε, ενημερώστε μας για κάθε νεότερο. (και για παροχές, κόστος, διαθέσιμες ημερομηνίες). Αν συνδυάσουμε την GASοσυνάντηση με συναυλία/τζαμ, θα πρέπει να έχουμε πολλές ώρες στη διάθεσή μας (στην αρχή μερικές ώρες gas, μετά μερικές ώρες jam) και αυτό ίσως είναι πρόβλημα για κάποιους, γιατί θα είναι κουραστικό, ή/και ακριβό (για να δεσμεύσουμε τον χώρο), ή/και ακατόρθωτο (για όσους έχουν υποχρεώσεις). Θα μου άρεσε πάντως να ακούσω τον ήχο που βγάζει ο καθένας με τον εξοπλισμό του, σε πραγματικές συνθήκες (συναυλιακές, μέσα σε μια μπάντα). Βέβαια, θα τρελάνουμε τον ηχολήπτη Korgy, με τόσο εξοπλισμό που θα φέρουμε, αλλά απ'ότι βλέπω του αρέσουν οι προκλήσεις!

Προσωπικά, έχω το αντίθετο σύνδρομο από το GAS

(δηλ. σπανιότατα αγοράζω κάτι) αλλά αν θέλετε φέρνω π.χ. τη φτηνοκιθάρα μου -που δεν την ξέρει η μάνα της- για να έχετε ένα αρνητικό σημείο αναφοράς