Καλησπερα.Θα παραθεσω μια αποψη κατοπιν της πρωτης μου εντυπωσης.Καταρχας θελω να πω το εξης πρωτα.Οταν μπαινω σε καποιο θεμα οπου γραφει καποιος οτι το κομματι του "ακομα εντυπωσιαζει" τοτε περιμενω αυτοματως να ακουσω κατι που θα με εντυπωσιασει.
Για να ειμαι ομως απολυτα ειλικρινης δεν βρηκα απολυτως τπτ εντυπωσιακο.Ειναι ενα συμπαθητικο τραγουδακι και τπτ παραπανω.Τωρα για σενα προφανως εχει ιδιαιτερη συναισθηματικη αξια και καλα κανεις..αλλωστε ολοι μας τρεφουμε αγαπη για τα κομματια μας που συχνα κρυβουν και καποια ιστορια απο πισω.
Το κομματι εχει λαθη μεσα τονικα και κανουν μπαμ.Τοσο απο την ανδρικη φωνη οσο και απο τα γυναικεια φωνητικα.Η φωνη σου μου αρεσει.Ειναι ζεστη και εχει ωραιες μπασες νοτες.Τα γυναικεια φωνητικα επισης τα βρηκα συμπαθητικα αλλα θελουν διορθωση.Το κλιμα του κομματιου μου θυμιζει ιστοριουλα,κατι που επισης θεωρω καλο μιας και εχουν εκλειψει τα κομματια αυτα.
Ενα συμπαθητικο τραγουδακι που επιδεχεται βελτιωση και εχει σιγουρα τον δικο του χαρακτηρα.Πιστευω οτι αν το ηχογραφησεις ξανα διορθωνοντας τα διαφορα λαθακια θα γινει σιγουρα καλυτερο.Καλη προσπαθεια και συνεχισε να αγαπας την μουσικη...αλλωστε την γραφεις για την ψυχουλα σου και οχι για να αρεσει στον κοσμο θαρρω.